Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζει …ο αρχηγός

συνεχίζει-ο-αρχηγός-1099

Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Στέργιο Δημόπουλο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δυο αγώνες απομένουν για τον Ν.Π.Σ. Βόλος… για την αγωνιστική λήξη της φετινής περιόδου αλλά η βολιώτικη ΠΑΕ δείχνοντας ότι από καιρό έχει κάνει προγραμματισμό και για τη νέα και μετά την απόκτηση του Τάσου Κρητικού, που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέργιο Δημόπουλο.

Ο ΝΠΣ Βόλος παίζει το Σάββατο στις 11 του μήνα το τελευταίο ματς των play out στον Βόλο, όταν θα υποδεχτεί(19.15) τον Ατρόμητο και στο φινάλε (7η Αγωνιστική (18/7) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Όμως σχεδιάζοντας και τη νέα χρόνιά ο ΝΠΣ Βόλος έκανε ήδη μια μεταγραφική προσθήκη καθώς ο Τάσος Κρητικός ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα κι ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Δόξας Δράμας, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννησης Καρδίτσας και Πανσερραϊκού.

Χθες ανακοινώθηκε και η συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Στέργιο Δημόπουλο …που είναι ήδη τρεις χρονιές στον Βόλο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με τη φανέλα του Βόλου για δύο ακόμη χρόνια θα αγωνίζεται ο Στέργιος Δημόπουλος. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο».

Ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος είναι ήδη τρεις χρονιές στον Βόλο έχοντας πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και ανόδους. Στην Γ΄Εθνική έπαιξε σε 26 αγώνες με 3 γκολ ενώ πέρσι στη Γ΄είχε συμμετοχή σε 17 ματς (2 γκολ) και μετά τον τραυματισμό του ήταν η ευχάριστη έκπληξη φέτος στη Super League (26 συμ.) για πρώτη φορά αφού εκτός από την ΑΣΑ που ήταν αρκετές χρονιές, όταν έπαιξε στη Λάρισα ήταν στη Β΄ Εθνική. Συνολικά ο Καρδιτσιώτης αμυντικός έχει 69 ματς πρωταθλήματος με τον ΝΠΣ Βόλος σκοράροντας μάλιστα 9 φορές.

Τάσης στο Πανθεσσαλικό

Ο Τάσης (Ηπείρου) θα είναι διαιτητής στο τελευταίο ματς έδρας και προτελευταίο της σεζόν για τον ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο (7.15 μμ.) στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο. Βοηθοί του θα είναι οι Βασιλόπουλος (Έβρου), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος ο Βρέσκας (Πιερίας) και στο VAR ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Σε ό,τι αφορά στην κρίσιμη αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό, ορίστηκε ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών.

Ολοι οι διαιτητές στα Πλέι Αουτ – 6η αγωνιστική

Σάββατο (11/7)

19.15 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

19.15 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

19.15 Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

19.15 Λαμία – ΑΕΛ

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Στην 8η αγωνιστική στα πλέι οφ στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ορίστηκαν, αντίστοιχα, ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας και ο Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου