ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πώς ο κοροναϊός επιδείνωσε την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

πώς-ο-κοροναϊός-επιδείνωσε-την-υγεία-τ-6020

Μυική ατροφία και οστεοπόρωση, είναι οι παθήσεις που αντιμετωπίζει ο Σουμάχερ – Σύμφωνα με την Mirror, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε την περίοδο της πανδημίας

Επιβαρυντική για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι η πανδημία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Mirror.

Το Σάββατο, παραμονή της επανέναρξης της Formula 1, με την τέλεση του αυστριακού Grand Prix, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με τον Γερμανό έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αν και η πληροφόρηση για το θέμα είναι ελάχιστη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από το σοβαρό ατύχημα που του συνέβη κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013 στις πλαγιές του Μεριμπέλ, στη Σαβοΐα, η οικογένεια του «Σούμι» κρατά μυστική την κατάσταση της υγείας του, χωρίς να διαρρεύσει καμία πληροφορία για τον 51χρονο πρώην οδηγό.

Σύμφωνα με τη Mirror, ωστόσο, ο θρύλος της Ferrari έχει υποστεί «καταστροφικές επιπλοκές στην υγεία του». «Κολλημένος» εκ των πραγμάτων στο κρεβάτι, το σχετικό ρεπορτάζ εικάζει ότι πάσχει από μυϊκή ατροφία. Εκτός από την απώλεια μυών, ωστόσο, έχουν επίσης επηρεαστεί και τα οστά, καθώς ο Σουμάχερ φέρεται να πάσχει κι από οστεοπόρωση.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, σύμφωνα με μια φήμη από την Ιταλία ο Γερμανός οδηγός αγώνων Formula 1 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων. Η επέμβαση δεν επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου