ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης που βρίσκεται στην Αγχίαλο

κρούσμα-κορονοϊού-στην-ομάδα-της-ξάνθ-8931

Θετικό βρέθηκε στην Ξάνθη δείγμα για εξέταση κορωνοϊού. Το θετικό δείγμα ανήκει σε παίκτη που είναι εκτός αποστολής, ο ΕΟΔΥ όμως βάζει σε καραντίνα όλη την αποστολή της Ξάνθης που είχε αποχωρήσει από τη θρακική πόλη για το εκτός έδρας παιχνίδι (Σάββατο, 4/7, 19:30) με τη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (1/7) η ομάδα της Ξάνθης έκανε τεστ για κορωνοϊό. Ολα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά εκτός από ένα. Χθες (2/7) έγινε νέο τεστ χθες και βγήκε θετικό.

Πρόκειται για παίκτη που είναι εκτός αποστολής όμως ο ΕΟΔΥ βάζει όλη την αποστολή της Ξάνθης σε καραντίνα. Ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ και δόθηκε η εντολή να μπει η ομάδα σε καραντίνα για το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται καθώς η αποστολή είχε φύγει από την Ξάνθη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα είναι στην Αγχίαλο Βόλου καθώς δεν είχε βρει ξενοδοχείο στη Λαμία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ήδη ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να πάει στον Αγχίαλο. Σήμερα (3/7) το βράδυ θα γίνουν νέα τεστ στην ομάδα.

Αύριο Σάββατο (4/7) δεν θα γίνει κάποιο νέο τεστ αλλά θα γίνουν εκ νέου την Κυριακή. Σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα θα παραμένει σε καραντίνα. Αν από τα τεστ δεν προκύψει κάτι, τότε η ομάδα θα είναι ελεύθερη τη Δευτέρα. Αν προκύψει κάποιο δείγμα θετικό, τότε θα γυρίσει στην Ξάνθη για να μπει σε καραντίνα εκεί. Ως εκ τούτου, αναμένονται αποφάσεις για το αυριανό (Σάββατο, 4/7, 19:30) παιχνίδι Λαμία-Ξάνθη.

Πηγή: novasports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου