ΒΟΛΕΪ

Επιστροφή εμπειρίας και ποιότητας

επιστροφή-εμπειρίας-και-ποιότητας-10579

Η Ιωάννα Παρισάκη θα ενισχύσει την Αργώ στο πρωτάθλημα βόλεϊ στην Α2 γυναικών

Μια σημαντική επιστροφή στην ομάδα βόλεϊ της Αργούς ενόψει της συμμετοχής της για πρώτη φορά στην Α2 γυναικών. Η Αργώ θα ενισχυθεί με εμπειρία ταλέντο και ποιότητα με την απόκτηση της 23χρονης Ιωάννας Παρισάκη, που γυρίζει στην ομάδα που την ανέδειξε και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως… «Ενα αστέρι επιστρέφει». Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στη γυναικεία ομάδα της Αργούς μιας από τις πλέον κορυφαίες παίκτριες του ελληνικού βόλεϊ, της Ιωάννας Παρισάκη. Η αθλήτρια με τις τεράστιες επιτυχίες πήρε τη μεγάλη απόφαση και αφήνοντας πίσω προτάσεις μεγάλων ομάδων Α1 κατηγορίας επιστρέφει στην γενέτειρά της και στην ομάδα της Αργούς, για να την βοηθήσει στη δύσκολη πλέον κατηγορία της Α2.

Η Ιωάννα που ξεκίνησε τα βήματα της στην ΑΡΓΩ, αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Νίκη Αλεξανδρούπολης Α2 για τρία χρόνια και έπειτα μετακινήθηκε στο Α.Ο. Αιγάλεω (pre League) που αγωνίσθηκε την σεζόν 2019-2020. Έχει πλούσιο βιογραφικό και στο Beach volley με την Εθνική Νεανίδων.

1η θέση Κ20 Βαλκανικό Αλβανία

3η θέση Κ20 Βαλκανικό Ελλάδα

1η θέση Κ20 Πανελλήνιο Ελλάδα

9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος

4η θέση master Γυναικών 2013

1η θέση Κ20 Βαλκανικό Ρουμανία

9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα

4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα

3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκόπια

2η θέση master Γυναικών 2016

1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης.

Μια κορυφαία αθλήτρια με κύριο στοιχείο της τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και την σεμνότητα πάρα τις τεράστιες επιτυχίες, η Ιωάννα θα ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στην πόλη μας.

Με την επιστροφή της Ιωάννας Παρισάκη στην ΑΡΓΩ η επίτευξη των φετινών στόχων θα γίνει πραγματικότητα.

Καλώς ήρθες, Ιωάννα μας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο».

Η Αργώ έκανε γνωστή και την ανανέωση της συνεργασίας με την 15χρονη Βασιλική Κασιούρα, την 16χρονη Χρύσα Παΐλα, την 16χρονη Κατερίνα Αμυγδαλοπούλου, ενώ είχαν προηγηθεί ανανεώσεις με Δανάη Κάστανου, Ελευθερία Πώπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου