ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει»

η-ομάδα-θα-πρωταγωνιστήσει-12002

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε για την επόμενη μέρα

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Αποκαλύψεις, σχετικά με τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό που γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει της νέας σεζόν, έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα των Αθηνών.

Ο διοικητικός ηγέτης των Βολιωτών μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι το προπονητικό κέντρο, το οποίο θα στεγάσει τον σύλλογο, ώστε να μην αναγκάζεται να βρίσκει διαφορετικά μέρη για προπονήσεις, προχωρά, ενώ και ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητα, όπως εκείνο του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν, πρέπει να θεωρούνται τελειωμένα.

Σημείωσε, άλλωστε χαρακτηριστικά ότι μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, που είναι επιτυχημένος και του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αν και έγιναν λάθη, πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μάθει απ’ αυτά και χτίζουν την ομάδα σε νέες βάσεις, σχολιάζοντας παράλληλα, ότι ο κόσμος είναι βασικό κομμάτι της προσπάθειας που κάνει η ομάδα και πρέπει να είναι αρωγός σε αυτή.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έδωσε μια ιδέα σχετικά με το ρόστερ με βάση το οποίο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου της νέας σεζόν, δηλώνοντας ότι αυτό θα αποτελείται τόσο από έμπειρους ποδοσφαιριστές όσο και από νεαρούς, καθώς υπάρχει ταλέντο, στην ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σημείωσε μιλώντας στο Sportime: «Ήδη προχωράμε το προπονητικό κέντρο. Μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο να έχει το δικό του αθλητικό κέντρο και να μην τρέχουμε δεξιά και αριστερά για να κάνουν προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές.

Κάναμε λάθη, σίγουρα και θα ξανακάνουμε. Ο Θεός και οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Μάθαμε όμως από αυτά και δεν πρόκειται να τα επαναλάβουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αρωγό σε αυτή την προσπάθεια και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.

Ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει. Έχουμε μιλήσει με προπονητή. Τον έχουμε βρει. Είμαστε κοντά. Δεν θα αποκαλύψω όνομα. Σε λίγες μέρες θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Είναι επιτυχημένος. Και μεταγραφές θα γίνουν. Ο σύλλογος θα ενισχυθεί. Το ρόστερ θα πλαισιωθεί από έμπειρους, νεαρούς που έχουν μέλλον και κάποιους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή. Υπάρχει μπόλικο ταλέντο στο Βόλο.

Ο πήχης έχει μπει ψηλά. Η ομάδα φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Αυτό είναι δέσμευση από την πλευρά μου».

Σχεδιασμός… βάσει αναδιάρθρωσης

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όλο αυτό το διάστημα περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση, προκειμένου οι κινήσεις τους όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, να ευοδωθούν, ανάλογα και με την κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη σεζόν 2020 – 2021. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι εν τέλει, η ενοποίηση των κατηγοριών, για την οποία οι συζητήσεις και η παραφιλολογία έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, με σημαντική και την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός τον Μάιο, για ύπαρξη Β’ Εθνικής με δύο Ομίλους (Βόρειο και Νότιο) τελικά θα γίνει πραγματικότητα και έτσι οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν σε αυτή την ενιαία κατηγορία.

Βάσει των τελικών αποφάσεων σε αυτό το ζήτημα, μια σειρά από θέματα, που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με το τεχνικό επιτελείο, που θα πλαισιώσει τον νέο προπονητή αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που είτε έπαιξαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα παραμείνουν στον Βόλο, είτε με τις μεταγραφούν που θα έρθουν στην πόλη για να ενισχύσουν την ομάδα, θα βρεθούν στην τελική ευθεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου