ΠΟΛΟ

Αποκλεισμός για τις Βολιώτικες ομάδες, στη Β’ Εθνική γυναικών πόλο

αποκλεισμός-για-τις-βολιώτικες-ομάδε-14810

Αποκλείστηκαν μαχόμενες από το Final 4 της Β’ Εθνικής πόλο οι Βολιώτικες ομάδες, ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ μετά την ολοκλήρωση και της β’ φάσης, που για τον Βόρειο Ομιλο, στο οποίο συμμετείχαν τα δύοΒολώτικα σωματεία μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, ολοκληρώθηκε χθες, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, της συμπρωτεύουσας.

Οι ΠΑΟΚ και Αρης προκρίθηκαν από τον συγκεκριμένο Ομιλο και θα αγωνιστούν για μία θέση στην Α’ Γυναικών, μέσω του F4 της διοργάνωσης, μαζί με τις ομάδες που προκρίθηκαν από τον Νότιο Ομιλο.

Ο Βόρειος Ομιλος ξεκίνησε προχθές Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη με το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη να μη διεξάγεται και να κατοχυρώνεται υπέρ του Αρη με 5-0, ανευ αγώνα, ενώ εκκρεμεί μια ένσταση από τον ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρεται για παρανομία στα δελτία των παικτριών που θα χρησιμοποιούσε ο Αρης. Το θέμα αναμένεται να εκδικαστεί από τα αρμόδια όργανα της ΚΟΕ.

Στον Βόλο παράλληλα, προχθές Σάββατο έγινε το παιχνίδι μεταξύ ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ, το οποίο έληξε υπέρ της ομάδας του Ζαφείρη Μαρινάγη με 15-6. Χθες, οι δύο Βολιώτικες ομάδες, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή των υπόλοιπων παιχνιδιών του Ομίλου.

Ο Βόλος που αγωνίστηκε με 9 νεαρές παίκτριες στη σύνθεσή του, θέλοντας να πάρει εμπειρίες από τα παιχνίδια κόντρα στις πιο έμπειρες ομάδες του Αρη και του ΠΑΟΚ, ηττήθηκε και από τους δύο, με 12-6 και 10–7 αντίστοιχα. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ του Λάμπρου Καρύδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 15-4 και από τον Αρη, με τις ομάδες από τη Θεσσαλονίκη να εξασφαλίζουν την πρόκριση.

Ολοι οι αγώνες και στα δύο κολυμβητήρια έγιναν με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εγκρίνει η ΓΓΑ.

Αποτελέσματα:

Σάββατο

ΠΑΟΚ-Αρης 0-5 α.α.

Βόλος-ΟΕΑ/ΝΑΒ 15-6

Χθες

Αρης-Βόλος 12 – 6

ΟΕΑΝΑΒ-ΠΑΟΚ 4 – 15

Βόλος-ΠΑΟΚ 7-10

Αρης-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Βαθμολογία

1. Αρης 9

2. ΠΑΟΚ 6*

3.ΟΥΚ Βόλου 3

4. ΟΕΑ/ΝΑΒ 0

*Εκκρεμεί η εκδίκαση του παιχνιδιού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη.

Tα ρόστερ:

Βόλος: (Ζαφείρης Μαρινάγης) Βιργινία Νασιάκου, Μαρκέλλα Στεφάνου (τερματοφύλακες), Αννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Ευηάνθη Καστάνη, Χρύσα Κουφιδάκη (αμυντικοί), Φωτεινή Μπένη, Γεωργία Πετροπούλου, Φωτεινή Βαραλή, Ελένη Τσιμπερίδη, ΚατερίναΓαργαλέτσου, Μαίρη Πανταζή, Άννα Νασιάκου, Μαρίτα Κόφφα, Ειρήνη Καλλιμοπούλου (περιφερειακοί), Ράνια Τζιάνη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Αννα Σκοτίδα (φουνταριστοί).

ΟΕΑ/ΝΑΒ (Λάμπρος Καρύδας): ΜίνγκοΡαφαέλα, Καραγιάννη Ντίνα

Γιάνναρου Στεφανία, Γιάνναρου Γεωργία, Χατζηιωάννου Ξένια, Πατρώνη Βάσω

Βαμβάκου Ελεάνα, Καρούτη Ανατολή, Βίκυ Σούλια, Μελέτη Αποστολία

Κωνσταντινίδου Τάνια, Κωστίμπα Ελένη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου