ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτοι αγώνες για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

πρώτοι-αγώνες-για-τον-ιπ-ο-τ-ι-σ-21010

Με πολύ καλές εμφανίσεις συμμετείχε η ομάδα του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στον πρώτο αγώνα υπερπήδησης εμποδίων μετά την καραντίνα του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας συμμετείχαν 4 αθλητές του ομίλου και έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Η. Κίσσας με τον ίππο Drogida Rebellis και κατέλαβε την 3η θέση στη κατηγορία 1.15μ, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε 2 διαδρομές σε χαμηλότερες κατηγορίες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Άλλο ένα πολλά υποσχόμενο ζευγάρι ήταν η Α. Χένρι με τον ίππο Contessa. Στην πρώτη τους συμμετοχή είχαν μια άπταιστη διαδρομή στην πρώτη κατηγορία, ενώ τη δεύτερη μέρα το εν λόγω ζευγάρι ολοκλήρωσε άλλες 2 κατηγορίες. Δύο ακόμα αμαζόνες του ομίλου η Ν. Παπαζήση και η Γ. Ξηροφώτου με τους ίππους Tolvaj και Μάξιμος, έκαναν καλές εμφανίσεις ολοκληρώνοντας τις διαδρομές τους την πρώτη αγωνιστική.

Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τα άλογά τους για τις επιδόσεις τους μετά τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού και εύχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες τώρα που ξεκίνησε η σεζόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου