ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού το Σεπτέμβρη για την «Ομόνοια»…

ραντεβού-το-σεπτέμβρη-για-την-ομόνοι-24464

Με μια δυναμική οικογενειακή αναμέτρηση στο γήπεδο του Αερινού, απόγευμα Σαββάτου, η «Ομόνοια» Βόλου αποχαιρέτισε τη φετινή «ακρωτηριασμένη» χρονικά, αγωνιστική της περίοδο. Συμπαρασύρθηκε, όπως όλα τα σωματεία από τις συνέπειες και τις καραντίνες του κορονοϊού.

Η απόληξη του αγώνα ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα με ανατροπές. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-1 και με τρία γκόλ του Γ.Καραϊσκου-στο τρίτο τέρμα βοήθησε και η εξοστράκιση της μπάλας στο κεφάλι του ερυθρού Μ.Σβερώνη- και στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισαν σε 3-3 οι ερυθροί με γκολ του Γ. Βαϊτση, αφού είχαν προηγηθεί δύο τέρματα των Βασίλη Κουκόπουλου και του Απ. Αποστόλου.

Η διαφορετικότητα στον τελικό ήταν και η παρουσία του ολιστή γιατρού Βασίλη Τριτάκη που στα πλαίσια επιστημονικής έρευνας και ενός τρίτου επιστημονικού ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει, ερευνά και τις δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος να δρα με άθληση ως τα πατήματα στην τρίτη ηλικία. Με κάμερα και φακούς ιδιαίτερης φωτογράφισης απαθανάτιζε φάσεις δυναμικές και πεισματώδεις των μεσήλικων και παρήλικων παικτών.

Μετά τη λήξη του αγώνα η «παράταση» δεν ήταν αγωνιστική αλλά συνεστιακή με το καθιερωμένο τραπέζι ως έθιμο μετά από κάθε τελικό. Η συνεστίαση των παικτών και των οικογενειών τους οργανώθηκε σε ταβέρνα στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Κατέληξε τέλος με τις ευχές για καλό καλοκαίρι, υγεία και ραντεβού πιά τον Σεπτέμβρη- ιού επιτρέποντος…

Δ.-

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου