ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντί για πρεμιέρα Euro, πρωτάθλημα σε Ισπανία, Γερμανία

αντί-για-πρεμιέρα-euro-πρωτάθλημα-σε-ισπα-40110

Το φετινό καλοκαίρι θα είχε ως σημείο αναφοράς αρκετές μεγάλες διοργανώσεις, με κορυφαία τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Υπό διαφορετικές συνθήκες, ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα είχε σήμερα (12/6) στραμμένη την προσοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το Euro 2020 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου, με τη διοργάνωση να είναι από τις πρώτες που μετακινήθηκε για το καλοκαίρι του 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Θα ήταν ένα Euro διαφορετικό από τα άλλα καθώς δεν θα γινόταν σε μια χώρα, αλλά σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, και συγκεκριμένα σε Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη, Μπακού, Αγία Πετρούπολη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Άμστερνταμ, Μπιλμπάο, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο και Γλασκώβη. Ο κορονοϊός μετέφερε τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αντ’ αυτού, η Ευρώπη σιγά – σιγά επιστρέφει στα γήπεδα για να ολοκληρωθούν οι εγχώριες διοργανώσεις που διακόπηκαν. Απόψε, αντί πρεμιέρας Euro, θα γίνουν αγώνες για το γερμανικό πρωτάθλημα, που έκανε πρώτο το βήμα επανεκκίνησης, το Ισπανικό που επέστρεψε στη δράση την Πέμπτη (11/6) αλλά και το Τουρκικό, με τη γειτονική χώρα να κάνει σήμερα επανεκκίνηση.

Πηγή: ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου