ΤΟΠΙΚΟ

Ετοιμάζεται για το παραπάνω η Δήμητρα

ετοιμάζεται-για-το-παραπάνω-η-δήμητρα-52769

Η ομάδα της Ευξεινούπολης σχεδιάζει την πρώτη της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα πρώτα της σχέδια για την πρώτη της φορά …στο παραπάνω κάνει η Δήμητρα Ευξεινούπολης που θέλει να ανταποκριθεί στην πρόκληση της Γ΄ Εθνικής που θα βρεθεί τη νέα περίοδο και για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγαλύτερη από το τοπικό κατηγορία…

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Δήμητρα με την Ευξεινούπολη να πανηγυρίζει για την ομάδα της κι ενώ είναι και η πρώτη φορά και για τον Δήμο Αλμυρού να έχει δυο ομάδες στην παραπάνω από το τοπικό κατηγορία (καθώς θα είναι και ο ΓΣΑ).

Πρώτο θέμα για τη Δήμητρα είναι η έδρα και από πολύ νωρίς οι άνθρωποι της ομάδας της Ευξεινούπολης κινήθηκαν, ρώτησαν, ενημερώθηκαν και βρήκαν τις λύσεις ώστε και στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΉ να χρησιμοποιήσουν το γήπεδό τους στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα για να πάρει άδεια για αγώνες Γ΄Εθνικής το γήπεδο Ευξεινούπολης απαιτούνται κάποιες βελτιώσεις που ήδη δρομολογούνται. Άλλωστε η έδρα και ο κόσμος ήταν τα τελευταία χρόνια η δύναμη τα Δήμητρας.

Στο φετινό πρωτάθλημα η Δήμητρα ήταν η μόνη ομάδα που είχε αήττητη έδρα και έχει μάλιστα μόνο μια ήττα σε 3 χρονιές!

Επόμενο θέμα είναι αυτό του προπονητή με τον Μιχάλη Ανδρωνά να συνεχίζει το έργο του και η ισχυροποίηση του ρόστερ με ανακοινώσεις μετά το δεύτερο μισό του μήνα και τυπικά μετά την Γ.Σ. και τις εκλογές του συλλόγου της Ευξεινούπολης αφού και ο Τάσος Δεληζήσης που ηγείται διοικητικά αναζητά μεγαλύτερη στήριξη.

Έτσι την επόμενη Τετάρτη θα γίνει γενική συνέλευση και με τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, ενώ θα οριστεί και Επιτροπή για τις εκλογές που θα γίνουν την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πάντως κινήσεις γίνονται καθώς η ομάδα της Ευξεινούπολης έχει βάσεις αφού τα τελευταία χρόνια έδειχνε στοιχεία υγείας, οργάνωσης και σωστής δουλειάς… ενώ από το ρόστερ της ανόδου στόχος είναι να συνεχίσουν οι περισσότεροι.

Θυμίζουμε ότι οι Γιώργος Τσιλίγκος, Σταμάτης Καρράς, Πέτρος Θωμαΐδης, Δημήτρης Στεφανής, Σάββας Φαράντος, Νίκος Βούλγαρης, Κώστας Κρανάς, Στέλιος Τσιάτσιος, Αλέξανδρος Αραπίτσας, Παναγιώτης Κοντοβάς, Χρήστος Κλουκουτάρας, Νίκος Χονδρογιάννης, Θανάσης Μπιρμπίλης, Δημήτρης Κατής, Θανάσης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Τετριμίδας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Άρης Στεργίου, Γιώργος Μπασαγιάννης, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Χρήστος Σταματίου, Γιάννης Σιδέρης, Γιώργος Σαρής, Μάκης Παυλίδης, Βαγγέλης Νικηφοράκης αποτέλεσαν το ρόστερ της ανόδου…

Τα 62 γκολ (59 στα δίχτυα και 3 στα χαρτιά) έχουν πετύχει οι Κλουκουτάρας (10), Κρανάς (9), Κοντοβάς (8), Αραπίτσας (7),Παπαδόπουλος (5), Τσιάτσιος (4), Θωμαΐδης(4), Καρράς (4), Βούλγαρης (4) και οι Τιμπλαλέξης, Μπιρμπίλης, Χονδρογιάννης, Στεφανής από 1.

Δωρεάν η σεζόν στις ακαδημίες

Δωρεάν θα είναι η νέα σεζόν στις ακαδημίες της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανακοίνωση: «Η ιστορική άνοδος του συλλόγου μας, αλλάζει πλέον τα δεδομένα και φέρνει άμεσα τεράστιες αναβαθμίσεις στα τμήματα υποδομής. Οι ακαδημίες μας μπαίνουν σε νέα εποχή. Έχοντας ως γνώμονα το μέλλον για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, η Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης καλεί τους αθλητές του αύριο, να γίνουν σήμερα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας, να γνωρίσουν τις αξίες του σεβασμού, του υγιούς συναγωνισμού και φυσικά να μάθουν κοντά μας, τα μυστικά της μπάλας.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, καθώς η φετινή ένταξη στις ακαδημίες περιλαμβάνει: Δωρεάν εγγραφή, δίδακτρα (ξεχάστε τις μηνιαίες συνδρομές), αθλητική ένδυση, συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των τμημάτων, μετακινήσεις.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την 1η Ιουνίου 2020 και θα γίνονται καθημερινά, από τις 19.00 έως τις 20.30, στα γραφεία του γηπέδου Ευξεινούπολης. Υπεύθυνος ακαδημιών: Ζαφειρίου Γιώργος (τηλ. 6983503842), προπονητής ακαδημιών: Βούλγαρης Παναγιώτης (τηλ. 6977352903)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου