ΤΟΠΙΚΟ

Νέα διοίκηση αναζητεί ο Πύρασος

νέα-διοίκηση-αναζητεί-ο-πύρασος-55000

Εκλογές στις 10 Ιουνίου για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου

Με παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα προχθές Δευτέρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Πυράσου. Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος Χρήστος Ράλλης ο οποίος έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου 2019-20.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι όταν άργησε να γίνει ο σχεδιασμός της σεζόν και η ομάδα δεν κατάφερε να συγκροτήσει το ρόστερ που θα της επέτρεπε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική, μίλησε για τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τους ποδοσφαιριστές από τη Ν. Αγχίαλο και κατόπιν υπέβαλαν τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την παραίτησή τους.

Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό του Πυράσου, προκηρύχθηκαν εκλογές για την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Σπύρο Αγγελόπουλο (2428069010) και Δημήτρη Σκαρλάτο (6936554053).

«Η αδιάκοπη αθλητική διαδρομή του Πυράσου για επτά δεκαετίες είναι σε κίνδυνο και χρέος όλων μας είναι να συνεχιστεί η ιστορία και η μεγάλη προσφορά του στη Νέα Αγχίαλο, τη Μαγνησία, τον ελληνικό αθλητισμό. Καλούμε όλους όσοι αγαπούν τον Πύρασο να γίνουν αρωγοί ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο που θα εγγυηθεί την επόμενη ημέρα του σωματείου, θα οργανώσει εγκαίρως το ποδοσφαιρικό τμήμα για το τοπικό πρωτάθλημα αλλά και το αύριο της ομάδος που είναι τα δεκάδες παιδιά της ακαδημίας μας», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου