ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Novibet: Διπλή Υποψηφιότητα στα EGR Marketing & Innovation Awards 2020

novibet-διπλή-υποψηφιότητα-στα-egr-marketing-innovation-awards-2020-56055

Δύο σημαντικές υποψηφιότητες στα φετινά EGR Marketing & Innovation Awards, στις κατηγορίες Best native app και Casino Marketing Campaign, απέσπασε η Novibet, συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική της πορεία της και το 2020.

Μετά την βράβευση της ως ‘Best non-English language Affiliate Program’ στα iGB Affiliate Awards 2020, τον περασμένο Φεβρουάριο, η διπλή τιμητική διάκριση στα EGR Marketing & Innovation Awards 2020, ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου, έρχεται ως αναγνώριση της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και της προσπάθειας ανάπτυξης προϊόντων εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.

Τα EGR Marketing & Innovation Awards είναι μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις βραβείων στον τομέα του online gaming, παγκοσμίως. Φέτος, τα βραβεία αναμένεται να απονεμηθούν στις 30 Ιουλίου μέσω online τελετής, τιμώντας για μία ακόμα χρονιά, τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Η Novibet ανεβαίνει διαρκώς στις προτιμήσεις του κοινού σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία, προσφέροντας στους παίκτες της το παιχνίδι, όπως αυτοί θα ήθελαν να είναι. Με ανανεωμένο site και app για Android και iOS, η πλατφόρμα σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση σε νέες αγορές στο προσεχές διάστημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου