Ο Ολυμπιακός Β. γιορτάζει

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-02, 15:29:15
Ο Ολυμπιακός Β. γιορτάζει

Με εκδήλωση για τα 83 χρόνια από την ίδρυσή του

Ο Ολυμπιακός Βόλου κλείνει σήμερα 83 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έχει προγραμματίσει τη δική του γιορτή για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι για την ιστορία του…

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στην Αλλη Μεριά. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφέρει τα εξής:

«Στις 2 Ιουνίου 1937 μια παρέα Βολιωτών δημιούργησε τον Σύλλογο που έμελλε να διαδραματίσει αθλητικό και κοινωνικό ρόλο στα δρώμενα της πόλης μας, έναν σύλλογο που τον υπηρετήσαν, από όλα τα πόστα, μεγάλες προσωπικότητες του Βόλου, που έβγαλε μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες σε όλα τα αθλήματα, που αγαπήθηκε από χιλιάδες φιλάθλους, που διακρίθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, που έδωσε τους νεκρούς του σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της χώρας μας, που κυνηγήθηκε κατ’ επανάληψη από πολιτεία και αθλητικούς φορείς, αλλά στάθηκε όρθιος και συνεχίζει να υπηρετεί τα αθλητικά ιδεώδη.

«Με κυνηγάνε, μα δεν λυγίζω, ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω», τραγουδούν οι φίλαθλοί μας, ένα σύνθημα που αντικατοπτρίζει το μεγαλείο του συλλόγου μας.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Συλλόγου στην Αλλη Μεριά, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 μαζί με αντιπροσώπους όλων των τμημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, παλιών ιστορικών παραγόντων, αντιπροσωπείας των οργανωμένων φιλάθλων και δημοσιογράφων, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που έχει θεσπίσει η πολιτεία, θα γιορτάσουμε γι’ αυτά τα 83 χρόνια προσφοράς της ομάδας μας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία που πηγάζει ακριβώς από αυτό που πρεσβεύει αυτή η ομάδα και μας έκανε να την αγαπήσουμε».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=