ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συναντήσεις για τη συνέχεια από τον Ολυμπιακό Βόλου

συναντήσεις-για-τη-συνέχεια-από-τον-ολ-57115

Με τη σκέψη στο μέλλον, προετοιμάζουν τον Ολυμπιακό Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ.Σωτήρης Μαυρονάσιος όσο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ.Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που βρέθηκαν στον Βόλο το Σαββατοκύριακο, επιβλέποντας και οργανώνοντας θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μπορεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη FootballLeagueνα έχει σταματήσει και η επανέναρξή της να αποτελεί πεδίο προβληματισμού μεταξύ των ομάδων της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, ωστόσο τα εσωτερικά θέματα ομάδων, μεταξύ των οποίων και των ερυθρόλευκων προχωρούν γοργά.

Εξάλλου, αυτή ήταν η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίες αρκετές μέρες πιο πριν, δήλωναν την πρόθεσή τους να «τρέξουν» όλα τα ζητήματα, που αφορούν την ομάδα, δουλεύοντας άλλωστε και όλο το προηγούμενο διάστημα, υπό καθεστώς καραντίνας.

Πρώτο θέμα που απασχόλησε έντονα τόσο τον πρόεδρο της ομάδας, όσο και τον μεγαλομέτοχο της ήταν το γηπεδικό, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρεί έντονα τους Βολιώτες. Για την φετινή σεζόν, εξασφαλίστηκε από τους ερυθρόλευκους το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στον Αγιο Γεώργιο Φερρών, που αποτέλεσε και σπίτι τουςμέχρι τη στιγμή της αιφνίδιας διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο, προαναγγέλλοντας και την επιθυμία τους να βρίσκεται και τη νέα χρονιά εκεί η ομάδα του Βόλου, οι δύο ισχυροί άνδρες της, κατά την επίσκεψή τους στην πόλη προχώρησαν τις συζητήσεις, με στόχο τη συνέχιση των εργασιών για την κατασκευή δύο υπερσύγχρονων γηπέδων.

Συγκεκριμένα, οι κκ. Μαυρονάσιος και Τσιμπανάκος είχαν συνάντηση με την τεχνική εταιρεία η οποία ανέλαβε το έργο κατασκευής των γηπέδων στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Αγιο Γεώργιο όπου και θα γίνουν εργασίες και στα δύο γήπεδα. Βάσει σχεδιασμού στο ένα γήπεδο θα τοποθετηθεί έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας ενώ στο δεύτερο γήπεδο θα γίνει σπορά ώστε να είναι έτοιμα για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το βάρος και στις ανανεώσεις συμβολαίων

Ενα δεύτερο σημαντικό θέμα, που απασχόλησε τους κ.κ. Μαυρονάσιο και Τσιμπανάκο ήταν και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τις συζητήσεις ήδη να στρέφονται στο ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν μέλη του συλλόγου και τη νέα σεζόν.

Ετσι, οι δύο ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με 10 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ με τους οποίους και συζήτησαν την ανανέωση των συμβολαίων τους ώστε να αποτελέσουν τον βασικό κορμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Γίνεται φανερό πως οι δύο άντρες, παρότι έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τους εφόσον υπάρξει κάποια υγιής πρόταση για την ομάδα, δεν αφήνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στην τύχη του και κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας.

Γιορτή για τον Ολυμπιακό Β.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 83 χρόνων ιστορίας του Συλλόγου, ο Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει γιορτή στις εγκαταστάσεις της Αλλης Μεριάς αύριο Τρίτη και ώρα 7μ.μ. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας: «Στις 2 Ιουνίου 1937 μια παρέα Βολιωτών δημιούργησε τον Σύλλογο που έμελλε να διαδραματίσει αθλητικό και κοινωνικό ρόλο στα δρώμενα της πόλης μας, ένα Σύλλογο που τον υπηρετήσαν, από όλα τα πόστα, μεγάλες προσωπικότητες του Βόλου, που έβγαλε μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες σε όλα τα αθλήματα, που αγαπήθηκε από χιλιάδες φιλάθλους, που διακρίθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, που έδωσε τους νεκρούς του σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της χώρας μας, που κυνηγήθηκε κατ’ επανάληψη από Πολιτεία και αθλητικούς φορείς αλλά στάθηκε όρθιος και συνεχίζει να υπηρετεί τα αθλητικά ιδεώδη.

«Με κυνηγάνε,μα δεν λυγίζω, ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω», τραγουδούν οι φίλαθλοί μας, ένα σύνθημα που αντικατοπτρίζει το μεγαλείο του Συλλόγου μας.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ. στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Συλλόγου στην Αλλη Μεριά, η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, μαζί με αντιπροσώπους όλων των τμημάτων που καλλιεργεί ο Σύλλογος, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, παλιών ιστορικών παραγόντων, αντιπροσωπείας των οργανωμένων φιλάθλων και δημοσιογράφων, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, θα γιορτάσουμε γι’ αυτά τα 83 χρόνια προσφοράς της ομάδας μας ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία που πηγάζει ακριβώς από αυτό που πρεσβεύει αυτή η ομάδα και μας έκανε να την αγαπήσουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου