ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε με Νάνη ο ΓΣ Αλμυρού

ανανέωσε-με-νάνη-ο-γσ-αλμυρού-62686

Οπως όλα δείχνουν οι κόποι της φετινής χρονιάς δεν πήγαν χαμένοι για την ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού, η οποία από την Α1 ΕΣΚΑΘ θα βρεθεί στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Αλμυριώτες ανακοίνωσαν χθες την παραμονή του Παναγιώτη Νάνη, ο οποίος στην παρθενική του χρονιά ως πρώτος προπονητής τα πήγε περίφημα, οδηγώντας μεταξύ άλλων την ομάδα και στο Final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Η ανακοίνωση του ΓΣΑ: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021) με τον coach Παναγιώτη Νάνη.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και με την ομάδα να φιγουράρει στην 1η θέση της Α1 ΕΣΚΑΘ για 1η φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με ρεκόρ νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (23 νίκες και μόλις 3 ήττες), αλλά και εκτιμώντας ταυτόχρονα το ήθος του, το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί, η επέκταση της συνεργασίας κρίθηκε αναγκαία.

Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού, που πραγματικά φέτος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται, εύχεται στον coach Νάνη καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας συλλόγου».

Ο Βολιώτης τεχνικός δήλωσε από τη μεριά του: «Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο του Αλμυρού θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που αρχικά με εμπιστευτήκαν, με στήριξαν και εν συνεχεία με επιβράβευσαν δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω απερίσκεπτα για το καλό και την βελτίωση της ομάδας μας. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στους παίκτες της ομάδας, να τους ευχαριστήσω για την συνέπεια, την προσπάθεια, την αποδοχή και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν! Η δική μου υπόσχεση είναι η συνέχιση της σκληρής δουλειάς και η αμέριστη συμπαράστασή μου σε όλους σας οπότε μου ζητηθεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου