ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινεί ο 85χρονος ΑΕΚτσής που έγινε viral: «Βλέπω το γήπεδο και βάζω τα κλάματα»

συγκινεί-ο-85χρονος-αεκτσής-που-έγινε-viral-122200

Συγκινητική ήταν εξομολόγηση που έκανε ο 85χρονος φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος εν μέσω καραντίνας πήγε για να δει τα έργα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ καθώς σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την απαιτούμενη βεβαίωση. Ο παππούς, που αμέσως έγινε viral, μίλησε για την αγνή αγάπη του για την ομάδα αλλά και για την ενέργεια της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα καλύψουν το ποσό του προστίμου, ενώ θα του δωρίσουν και το πρώτο διαρκείας για την Αγιά Σοφιά.

Για το γήπεδο της ΑΕΚ και για το πώς αισθάνεται όταν βλέπει τα έργα, είπε: «Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».

Αναφορικά με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου