ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Δωρεάν διαρκείας σε παππού που έσπασε την καραντίνα για να πάει βόλτα στην Αγιά Σοφιά

αεκ-δωρεάν-διαρκείας-σε-παππού-που-έσπ-123151

Δεν άντεξε την καραντίνα ένας ηλικιωμένος φίλος της ΑΕΚ και θέλησε να πάει να… ξεσκάσει μέχρι το υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήρε το λεωφορείο για να φτάσει μέχρι την Αγιά Σοφιά δίχως όμως να έχει στείλει μήνυμα ή να κατέχει την απαραίτητη βεβαίωση (ο ίδιος δικαιολογήθηκε πως η σύζυγός του του έδωσε λάθος χαρτί) και για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε έλεγχο της αστυνομίας με αποτέλεσμα να του επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Η ιστορία του ΑΕΚτσή παππού ωστόσο, έγινε γρήγορα viral. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ζήτησε από τους συνεργάτες του να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο Ενωσίτη προκειμένου να του προσφέρουν κάποιο δώρο, όχι βεβαίως επειδή έσπασε την καραντίνα αλλά λόγω της αγάπης του για την ΑΕΚ.

Πράγματι, έπειτα από μερικές ώρες βρέθηκε ο ασυγκράτητος ΑΕΚτσής, καθώς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ. Και όπως τον ενημέρωσαν από την ΠΑΕ, αφού πρώτα του ζήτησαν να μην επαναλάβει ό,τι έκανε και να κάνει λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να αρθούν οι περιορισμοί, θα αναλάβουν να του πληρώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Παράλληλα όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίθεται να του δωρίσει και το πρώτο διαρκείας που θα εκδοθεί για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ όταν θα είναι έτοιμο όπως έγραψε στο facebook ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου