ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σαφάρι για παίκτες…

σαφάρι-για-παίκτες-124903

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να έχει διακοπεί και η συνέχεια να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, ελέω πανδημίας, στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου ωστόσο συνεχίζουν τη δουλειά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, πιθανότατα η συνέχεια να δοθεί ακόμη και τον Ιούνιο, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Στη Νίκη Βόλου ωστόσο δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και ψάχνονται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πέρσι ο χρόνος προετοιμασίας της ομάδας -από τη στιγμή που έγινε ΠΑΕ- δεν ήταν αρκετός για την προετοιμασία της, κάτι που φάνηκε στις αρχές της περιόδου και την κάκιστη πορεία.

Πλέον των φρονίμων τα παιδιά… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, όπως λέει και ο σοφός λαός και ήδη στο κυανόλευκο στρατόπεδο αναζητούν νέους μεταγραφικούς στόχους, που μπορεί να αποδειχθούν λαβράκια, με παίκτες που αγωνίζονται είτε στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ισπανίας, είτε και της Αργεντινής, απ’ όπου μετακόμισαν πέρυσι, οι Ντομίνγκεθ, Μασκουνιάν, Ροχάνο και το χειμώνα ο Μπαταγίνι, εξαιρώντας ποδοσφαιριστές με ευρωπαϊκές και ελληνικές παραστάσεις, όπως οι Γκαρσία, Καμπαγέρο και Κρουθ.

Στη Νίκη συνεχίζουν τη δουλειά σε πολλά επίπεδα, εκμεταλλευόμενοι δημιουργικά την αναστολή των πρωταθλημάτων και ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσει τη νέα χρονιά είναι φυσικά η νέα έδρα της ομάδας, μετά τη φετινή προσωρινή λύση της Νεάπολης. Ήδη χθες στο «Παντελής Μαγουλάς» ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, που υπολογίζονται σε 500, ενώ οι παρεμβάσεις σε αυτό το κομμάτι θα ολοκληρωθούν σήμερα.

Βέβαια το «Π. Μαγουλάς» δεν είναι ακόμη έτοιμο προς χρήση για επίσημους αγώνες, μια και υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα με την κατασκευή της Θύρας 3, ένα κομμάτι που χρηματοδοτήθηκε αρχικά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά στη συνέχεια «πάγωσε».

«Μένουμε σπίτι»

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστειλε νέο μήνυμα παραμονής στο… σπίτι και στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εξακολουθεί να μένει σπίτι! Συνεχίζουμε να περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις μας, συνεχίζουμε να προφυλάσσουμε τις οικογένειές μας».

«Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές»

Σε περίοδο που η υγεία αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητας, η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: «Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές», τονίζεται σε ανακοίνωση – παραίνεση της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου