ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη πιο σύγχρονη η «Κλούβα»

ακόμη-πιο-σύγχρονη-η-κλούβα-126661

Η ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου, το «Παντελής Μαγουλάς» συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται και από χθες άρχισαν να τοποθετούνται και πλαστικά καθίσματα στην κερκίδα της «σκεπαστής» από την πλευρά του ΟΣΕ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν σταματούν να δουλεύουν και παρά τα μέτρα του κορονοϊού οι εργασίες στο «Παντελής Μαγουλάς» συνεχίζονται και είναι καθημερινές. Η νέα «Κλούβα» εκσυγχρονίζεται μέρα με την ημέρα και πέραν του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζονται οι καλλωπισμοί πέραν αυτού.

Σειρά χθες είχε η σκεπαστή κερκίδα και τουλάχιστον 500 καρεκλάκια που θα τοποθετηθούν, με τον αριθμό να μην αποκλείεται να φθάσει και τα 750.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν έχουν κρύψει την πρόθεση να επιστρέψει η ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα στη φυσική της έδρα, αλλά από κει και πέρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανέγερση της νέας Θύρας 3 καθυστερούν, μιας και διακόπηκε η χρηματοδότηση. Στόχος των κυανόλευκων είναι η Θύρα 3 να λειτουργήσει ποικιλοτρόπως και κάτω από αυτή να στεγαστούν τα νέα αποδυτήρια των ομάδων και άλλοι βοηθητικοί χώροι, όπως γραφεία διαιτητών και ιατρείο.

«Μένουμε σπίτι»

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστειλε νέο μήνυμα παραμονής στο… σπίτι και στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εξακολουθεί να μένει σπίτι! Συνεχίζουμε να περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις μας, συνεχίζουμε να προφυλάσσουμε τις οικογένειές μας».

«Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές»

Σε περίοδο που η υγεία αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητας, η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: «Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές», τονίζεται σε ανακοίνωση – παραίνεση της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου