ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει και την «ενίσχυση» ο Ολυμπιακός Βόλου

περιμένει-και-την-ενίσχυση-ο-ολυμπι-134313

Μια οικονομική ανάσα περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στην υγειονομική κρίση που έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο. Η ενίσχυση αφορά στους ποδοσφαιριστές καθώς εισακούστηκε το αίτημα που εκφράστηκε μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να ενταχθούν στα μέτρα στήριξης ελέω κορονοϊού όλοι οι αθλητές (και οι ποδοσφαιριστές των τριών επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο).

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη ενέργεια ξεκίνησε από τους προέδρους της Σούπερ Λίγκας 1 και Σούπερ Λίγκας 2, Μηνά Λυσάνδρου και Λεωνίδα Λεουτσάκο, οι οποίοι και με κοινή τους επιστολή από την πρώτη στιγμή ενημέρωσαν τόσο το υπουργείο Εργασίας όσο και το υφυπουργείο Αθλητισμού. Έτσι έγιναν γνωστοί οι νέοι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας που θα επωφεληθούν των μέτρων και ανάμεσά τους είναι και αυτός που είχε αιτηθεί (ΚΑΔ 9499) ο υφυπουργός Αθλητισμού μέσω επιστολής του στους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων και θα δώσει ανάσα σε ομάδες και παίκτες.

Στον Ολυμπιακό εύχονται όλα τα τελειώσουν θετικά αφού όπως είναι λογικό κάποιες ομάδες αδυνατούν να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σε μια περίοδο όπου έχουν νεκρώσει τα πάντα. Οι διοικούντες περιμένουν να δουν ακριβώς τις οικονομικές ελαφρύνσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση και για τις ΠΑΕ, οι οποίες έχουν εργαζομένους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, υπαλλήλους γραφείων), οι οποίοι έχουν σταματήσει να εργάζονται, ενώ τα συμβόλαια είναι σε ισχύ…

Στο μεταξύ με αβέβαιο το πότε και το αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Football League που ανεστάλη ο Ολυμπιακός Βόλου «αναγκαστικά» περιμένει, βλέποντας να δυσκολεύει η συνέχεια αφού όπως λέγεται και αυτό τον μήνα θα μείνουν κλειστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν θα γίνονται ομαδικές προπονήσεις, ενώ και τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Η αναστολή του πρωταθλήματος Football League, σίγουρα επηρεάζει τις ομάδες που έκαναν τα σχέδια τους αλλά όλες όπως και ο Ολυμπιακός έχουν ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και ολόκληρου του κόσμου. Στον Ολυμπιακό Βόλου, μόνο κάποιες ώρες υπολειτουργούν για την αλληλογραφία κυρίως τα γραφεία της ΠΑΕ κι ενώ η παρούσα κατάσταση «αδράνειας» εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί.

Στον Ολυμπιακό εύχονται όλα τα τελειώσουν θετικά και ή να υπάρξει επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας ή να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το μέλλον… ενώ μελετούν τις προτάσεις που έγιναν μέσω επιστολών από τη Νίκη Βόλου και τη Λάρισα μέσω του Αλέξη Κούγια που στόχο έχουν την ακύρωση της παλιάς και την δημιουργία νέας αναδιάρθρωσης. Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου αν όλα ξαναγίνουν κανονικά θα είναι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου