ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορωνοϊός: Πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Τουρκίας σε σοβαρή κατάσταση

κορωνοϊός-πρώην-τερματοφύλακας-της-ε-140254

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας της εθνικής Τουρκίας, Ρουστού, είναι σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Ιζίλ Ρετσμπέρ, η οποία με ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε, ο σύντροφός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Πήγαμε τον άνδρα μου, Ρουστού, στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Ενώ τα πάντα ήταν φυσιολογικά, είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ από το πόσο ξαφνικά και γρήγορα αναπτύχθηκαν τα συμπτώματα της ασθένειας. Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες. Το μόνο που ζητάω από τον κόσμο είναι να έχει συνείδηση και να δείξει σεβασμό. Το δικό μου τεστ όπως και αυτό του γιου μας, ήταν αρνητικό. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και δεν μας επιτρέπεται να τον δούμε. Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος, που δεν μπορώ να είμαι δίπλα του. Ο Θεός είναι σπουδαίος και εμπιστευόμαστε τους Τούρκους γιατρούς. Κάντε προσευχές για εκείνον» έγραψε η σύζυγος του βετεράνου γκολκίπερ.

Ο Ρουστού είναι ο ρέκορντμαν σε συμμετοχές στην εθνική Τουρκίας και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας στο Μουντιάλ του 2002, όταν η Τουρκία έζησε την ιστορικότερη στιγμή της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κατακτώντας την τρίτη θέση στον κόσμο. Εκείνη την χρονιά αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Ευρώπης, ενώ και το 2008 κατάφερε με την εθνική ομάδα της χώρας του, να φτάσει στα ημιτελικά του Euro.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου