ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με «κατεβασμένα τα ρολά» ο Ολυμπιακός Βόλου

με-κατεβασμένα-τα-ρολά-ο-ολυμπιακός-145942

Με κατεβασμένα τα ρολά και πάντα θεωρητικά κάνει τις δικές του σκέψεις ο Ολυμπιακός Βόλου σε μέρες που έχουν ανασταλεί οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες …και έχουν εμφανιστεί σενάρια αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, παρ’ ότι στην παρούσα χρονική στιγμή προέχουν άλλα πράγματα αφού το ζητούμενο είναι η υγεία και η «επιστροφή» στα γήπεδα, μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Στον Ολυμπιακό Βόλου μόνο κάποιες ώρες υπολειτουργούν για την αλληλογραφία κυρίως τα γραφεία της ΠΑΕ κι ενώ η παρούσα κατάσταση «αδράνειας» εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο.

Με αβέβαιο το αν και πότε θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Football League που ανεστάλη στην αναγκαστική αναμονή… «θεωρητικά» γίνονται σκέψεις για την συνέχεια και θεωρητικά ασχολούνται και με ότι ακούγεται περί αναδιάρθρωσης, ενώ έχουν και το δικό τους σχέδιο που αν τεθεί επίσημα θέμα δεν αποκλείεται να το καταθέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το βολιώτικο σχέδιο δεν διαφέρει με την κυριαρχούσα άποψη για δυο ανταγωνιστικούς ομίλους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και δεν αποκλείεται να επανακατατεθεί προς συζήτηση.

Πάντως και τώρα στον Ολυμπιακό μελετούν τις προτάσεις που έγιναν μέσω επιστολών από τη Νίκη Βόλου και τη Λάρισα μέσω του Αλέξη Κούγια που στόχο έχουν την ακύρωση της παλιάς και την δημιουργία νέας αναδιάρθρωσης!

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν όλες τις θεωρητικές ως τώρα εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν και στην παρούσα χρονική και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού κανείς δεν σκέφτεται τίποτα άλλο, παρά πως θα βγει η χώρα μας από αυτή την κρίση, με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Πάντως υπάρχει και σκέψη στο πως θα εξελιχθούν τα πρωταθλήματα σε Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ καθώς μπορεί να εξαρτηθεί και η επόμενη χρονιά… ειδικά αν αυτά δεν ολοκληρωθούν!

Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξέρει τι θα υπάρξει τον επόμενο μήνα αφού η επ’ αόριστον αναβολή των αγώνων φέρνει νέα δεδομένα και στις ομάδες και στο πρωτάθλημα …αφού οι ερυθρόλευκοι θα έχουν να δώσουν άλλους τρεις αγώνες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου