ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης : «Είτε μείνει είτε φύγει πάμε για γκολκίπερ»

μαρινάκης-είτε-μείνει-είτε-φύγει-πάμ-408213

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε στους οργανωμένους οπαδούς ότι ανεξάρτητα από την υπόθεση Κοστάντσο ο Ολυμπιακός θα… ψαχτεί για γκολκίπερ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Το gazzetta.gr αναλύει τις πιθανότητες των πέντε υποψηφίων.

«Είτε μείνει είτε φύγει πάμε για γκολκίπερ»

Ο Μαρινάκης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες στην συζήτηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού τους έθιξε το ζήτημα του γκολκίπερ. «Είτε μείνει είτε φύγει ο Κοστάντσο εμείς στις αρχές του Γενάρη πάμε για γκολκίπερ», τους είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών που δεν τον πολυαπασχολεί εάν ο Κοστάντσο αποχωρήσει ή όχι από το λιμάνι. Άλλωστε ο Αργεντινός έχει ήδη μπει στο… ψυγείο και δύσκολα θα βγει από εκεί…

Οι υποψήφιοι

Κάρλος Καμενί (56%): Ο Καμενί είναι υπό παραχώρηση από την Εσπανιόλ. Πρόκειται για έναν ικανότατο τερματοφύλακα, τον οποίο ξέρει καλά ο Βαλβέρδε από το ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2013 ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας του υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάλαγα αλλά όχι ακόμα από τον Ολυμπιακό.

Μιχάλης Σηφάκης (55%): Στο λιμάνι τον θέλουν πίσω και δεν το κρύβουν… Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι γηγενής, έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού και είναι αναμφίβολα ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων γκολκίπερ. Το συμβόλαιό του με τον Άρη εκπνέει φέτος, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε περίοδο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του και στον Πειραιά θέλουν να τον δουν ξανά εν δράσει προκειμένου να σιγουρευθούν για την περίπτωσή του.

Μανουέλ Αλμούνια (45%): Ο Ισπανός βρίσκεται στην… πόρτα της εξόδου στην Άρσεναλ. Ο έμπειρος γκολκίπερ των κανονιέρηδων που έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2012 (σ.σ. και έτσι είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει) αποτελεί μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Το μείον του είναι το προχωρημένο της ηλικίας του, καθώς πλησιάζει τα 35.

Τόμας Κούστσακ (35%): Ο Πολωνός γκολκίπερ δεν υπολογίζεται από τον Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον Ολυμπιακό έχουν αρκετά καλή γνώμη για εκείνον. Το συμβόλαιό του θα λήξει στις 30 Ιουνίου του 2012, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση να αποκτήσει κανείς έναν πορτιέρε από την συγκεκριμένη αγγλική ομάδα.

Αντρέας Ίσακσον (10%): Οι πιθανότητες της απόκτησής του μειώνονται αισθητά από το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο έμπειρος πορτιέρε του οποίου το συμβόλαιο με την Αϊνχτόφεν λήγει στις 30 Ιουνίου 2012 έχει αγωνιστεί φέτος στον συγκεκριμένο θεσμό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου