ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη ψηλότερα οι Βολιώτες τζουντόκα

ακόμη-ψηλότερα-οι-βολιώτες-τζουντόκα-155471

Ο Ομιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας τιμώντας τους αθλητές του, μικρούς και μεγάλους, διοργάνωσε εκδήλωση για τη βράβευσή τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παράγοντες του ελληνικού τζούντο, ο Βολιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και πρόεδρος του ΟΦΤΜ, Ιωάννης Καφενταράκης και ο πρόεδρος Ιεραρχίας και Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Νικόλαος Χεκήμογλου.

Ο κ. Καφενταράκης στην ομιλία του ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους γονείς και τα ίδια τα παιδιά που σταδιοδρομούν στον αθλητισμό παράλληλα με τις σπουδές τους. Στη συνέχεια έκανε μία σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων για τους αθλητές του ΟΦΤΜ για τη χρονιά που πέρασε.

Οι αθλητές του ΟΦΤΜ συμμετείχαν σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα, με διακρίσεις σε 1ες, 2ες, 3ες και 5ες θέσεις, που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο:

  • Σε πανελλήνια μαθητικά πρωταθλήματα τον περασμένο Μάρτιο στη Λάρισα
  • Σε διασυλλογικά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν ανά την Ελλάδα

Επίσης, ο ΟΦΤΜ συμμετείχε κατακτώντας διακρίσεις και σε διεθνείς διοργανώσεις:

  • Σε διεθνή διασυλλογικά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (IliadisCup και KinezisCup στη Σερβία)
    • Σε βαλκανικά και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα
    • Σε διεθνή προπονητικά campστο Nis της Σερβίας.

Επιπλέον, ο βολιώτικος όμιλος στο πλαίσιο της συνεχούς του προσπάθειας για την βελτίωση του αθλητικού επιπέδου των αθλητών του, αλλά και για την γνωριμία του κόσμου με το άθλημα του τζούντο σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο διοργάνωσε προπονητικό camp με την εθνική ομάδα τζούντο Ελλάδας, με την εθνική ομάδα τζούντο Σερβίας και με αθλητές και ομοσπονδιακούς προπονητές από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Ρωσία. Στο τέλος της αθλητικής περιόδου οργάνωσε διασυλλογικό ραντόρι, όπου οι μικροί και οι μεγαλύτεροι αθλητές του ΟΦΤΜ συμμετείχαν σύσσωμοι.

Οι κ. Καφενταράκης και κ. Χεκήμογλου απένειμαν σε αθλητές του ΟΦΤΜ το 1ο και 2οDAN, ενώ οι μικροί αθλητές σε κλίμα χαράς για την ανταμοιβή των κόπων τους έλαβαν τα διπλώματα προαγωγής τους σε μεγαλύτερες ζώνες.

Το 1oDANέλαβαν οι: Μπουτσούκης Αθανάσιος, Κακοδήμος Εμμανουήλ, Μουστακαλή Ιωάννα, Ευαγγελοπούλου – Σταθοπούλου Ευσταθία, Τσιπνής Γεώργιος, Τσαούσης Γεώργιος, Σταφυλαράκης Γεώργιος, Καφίδας Γεώργιος, Αλεξανδρίδης Δημήτριος.

Το 2ο DANέλαβαν οι: Αδάμου Γεωργία, Γαλάνης Δημήτριος και Νόνας Ευάγγελος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου