ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΑΣ Βόλος 2004

προβάδισμα-πρόκρισης-για-τον-ασ-βόλος-20-171481

Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορασίδων Κ16 στον 3ο Ομιλο πήρε η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-3, των Ελπίδων Καρδίτσας στον πρώτο αγώνα, στο γήπεδο Ματαράγκας.

Οι Βολιώτισσες, που ταξίδευσαν στην Καρδίτσα με 14μελή αποστολή, λόγω ιώσεων έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, επιβάλλοντας εξ’ αρχής την κυριαρχία τους, ενώ πήραν προβάδισμα με τη Σαρρηγιάννη στο 20’ έπειτα από κάθετη μπαλιά της Νάνου. Το 1-1 έγινε στο 50’ με ατομική προσπάθεια της Ζαρκάδα, ωστόσο το σύνολο της Ελένης Κούσκουνη είχε τη λύση, με την Κυριάκου να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα, ξεκινώντας… μια κούρσα πίσω από τη σέντρα και ξεπερνώντας όποιον βρήκε μπροστά της, για να γράψει το 1-2. Το 1-3 σημείωσε για τις φιλοξενούμενες η Κομνιώτη στο 60’, ενώ το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 75’ από την Αναστασίου.

Το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας θα γίνει στις 5 Απριλίου στον Βόλο και αν η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι τις Νέες Τρικάλων, που επικράτησαν με 7-1 της ΑΕΛ.

Για τον Βόλος 2004 έπαιξαν οι: Πασχαλίδη (71’ Ζαφειρίου), Σιέχου, Αδαμάκη, Αλεξάνδρου, Ιωακειμίδου, Κυριάκου, Κομνιώτη, Νάνου, Σαρρηγιάννη, Γάτου (75’ Ηλιοπούλου), Γεωργούδη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου