ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεθνές camp Kyokuishinkai Karate στη Ζαγορά

διεθνές-camp-kyokuishinkai-karate-στη-ζαγορά-409966

To 1o Διεθνές Winter Camp Kyokuishinkai Karate Ζαγορά 2012 διοργανώνει αρχές Φεβρουαρίου η Ένωση Εκπαιδευτών του ΕλληνικούKyokushinkai, με την υποστήριξη του Δήμου Ζαγοράς και την επίσημη έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ.

Στο 1ο Διεθνές Χειμερινό καμπ του Kyokushinkai, το οποίο γίνεται γιαπρώτη φορά στην χώρα μας έχουν προσκληθεί Αθλητές και εκπαιδευτές από όλες τις χώρες – μέλη της παγκόσμιας Οργάνωσης, ενώ θα συμμετέχουν και εκπαιδευτές από 10 Συλλόγους Μέλη της Ένωσης που καλλιεργούν και διδάσκουν το Άθλημα, υπό την εποπτεία και τεχνική καθοδήγηση και κάλυψη του Γιώργου Κοσμίδη, Αρχηγού – Εκπρόσωπου της Παγκόσμιας Οργάνωσης SHIN-KYOKUSHINKAI (group Kenzi Midori).

Επίσημος Καλεσμένος ο Μεγάλος δάσκαλος Shihan Cyril Andrews (Αρχηγός της Αγγλίας και Μέλος της εξεταστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης -6 dan). Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε θα παρευρεθούν ο Γ. Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γιώργος Γερόλυμπος, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΟΚ Μπουλούμπασης Χρήστος 7 Νταν (Αρχηγός του WADO RYO) και η Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Εμμανουέλλα Γερόλυμπου. Στο 1ο Διεθνές καμπ θα γίνουν και εξετάσεις Βαθμών 1ου Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Την επιμέλεια και οργάνωση του 1ου Διεθνούς Καμπ, το οποίο θα διαρκέσει 4 ημέρες από 2 έως 5 Φεβρουαρίου, ανέλαβε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης της ΕΛΟΚ Βίκυ Κοσμίδου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Κyokyshinkai – Βόλου Γιώργο Κατσανδρή και Βλάχο Ευάγγελο,υπό την ευθύνη και καθοδήγηση του Γιώργου Κοσμίδη, Α΄ Αντιπρόεδρου της ΕΛΟΚ.

Όσοι επιθυμούν από την Μαγνησία να συμμετάσχουν από Συλλόγους μέλη της ΕΛΟΚ, μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, στο τηλέφωνο 24210 22771, απογευματινές ώρες.

Η Ένωση Εκπαιδευτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Ζαγοράς κον Αντώνογλου Γεώργιο και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την στήριξη και αγαστή συνεργασία σε όλες τις δραστηριότητες και διοργανώσεις της, ιδιαίτερα στο 1ο Διεθνές Χειμερινό καμπ, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στη ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή του Πηλίου, το οποίο θα καθιερωθεί και ως χειμερινή συνάντηση όλων των εκπαιδευτών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου