ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάκας: «Ο ΠΑΟ αλλάζει σελίδα»

τσάκας-ο-παο-αλλάζει-σελίδα-410339

Την αισιοδοξία του πως θα υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους πράσινους υποστήριξε μέσω ανακοίνωσής του ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος των Αράβων, υπογραμμίζει πως η απόφαση για την συμμετοχή των υποψήφιων επενδυτών είναι «δεδομένη και αμετάκλητη» και ότι «με την αλλαγή του νόμου, ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα, ο οποίος στο τέλος της γράφει πως δεν θα υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά των Σαουδαράβων μέχρι το τέλος της ολοκλήρωσης της συμφωνίας…

«Έχουμε τη χαρά να αποχαιρετούμε τους Υψηλά Προσκεκλημένους μας μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στη χώρα μας, έχοντας αποκομίσει την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις επαφές μας με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Η πρόθεση μας ξεκάθαρη: με την αλλαγή του Νόμου 2725/99, η συμμετοχή μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη και αμετάκλητη. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με ένα πλάνο που θα ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό μας και αυτό θα ανακοινωθεί την ημέρα της επίσημης ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ.

Μέχρι και την ψήφιση του σχετικού Αθλητικού Νόμου δεν θα υπάρξει κάτι άλλο ανακοινώσιμο από την πλευρά μας και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό. Ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου