ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παίρνει λεφτά από Big Mac!

αποκαλυψη-παίρνει-λεφτά-από-big-mac-410522
Aγαπούλα… χρήμα με ουρά!
Οταν ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο ξεκινούσαν τη δικαστική προσπάθεια τους για να καταδικαστεί ο Ψωμιάδης και να επιστρέψουν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ λεφτά που δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ από εκεί, ήξεραν ότι είχαν πολύ δρόμο μπροστά τους. Χάρη στο πείσμα του Οικονομόπουλου, όμως, η προσπάθεια συνεχίστηκε -και συνεχίζεται- με τα νέα πλέον να είναι ευχάριστα. Αν και όταν μιλάμε για τον Μάκη Ψωμιάδη, τίποτα ποτέ δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο…
Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι υπάρχουν νέα και είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ. Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από πηγές του… κράτους, βρέθηκε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ σε προσωπικό λογαριασμό του… Σταύρου Ψωμιάδη. Γιου του Μάκη. Για την ακρίβεια -για να γίνουν πιο κατανοητά τα πράγματα- αυτά τα 6 εκατ. ευρώ αφορούν λεφτά από τον Alpha Digital που προορίζονταν για την ΠΑΕ ΑΕΚ και οι αρχές ανακάλυψαν ότι έγινε μεταφορά αυτού του ποσού από τον λογαριασμό της ΠΑΕ την εποχή που ήταν αφεντικό ο Big Mac, προς τον προσωπικό λογαριασμό του Σταύρου!
Αυτό, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Χάρης Οικονομόπουλος αρκετές και φορές και επιβεβαιώνουν και φορείς του κράτους, σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα χρήματα θα μεταφερθούν από τον λογαριασμό στον οποίο βρέθηκαν, σε αυτόν της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Πότε θα μπουν τα χρήματα…
Τα λεφτά, λοιπόν, που βρέθηκαν, αυτά τα 6 εκατ. ευρώ δηλαδή, ανήκουν στην ΑΕΚ και σε αυτή θα επιστρέψουν. Το θέμα είναι το πότε θα γίνει αυτό και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για αυτό. Το ξεκαθαρίζουμε ότι το πότε θα δοθούν τα χρήματα στην ΑΕΚ δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ αλλά από το πόσο γρήγορα θα κινήσουν τις διαδικασίες οι αρμόδιες αρχές. Μπορεί, δηλαδή, τα λεφτά να επιστρέψουν στην Ένωση στις αρχές του 2012, μπορεί όμως και το καλοκαίρι… Δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ αλλά από το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι απαφραίτητες διαδικασίες από τους αρμόδιους φορείς. Τα 6 εκατ. ευρώ, πάντως, βρέθηκαν και ανήκουν στην ΑΕΚ!
Κι άλλα -πολλά- λεφτά!
Από εκεί και πέρα, εκτός από τα 6 εκατ. ευρώ του Alpha Digital υπάρχουν πολλά ακόμη λεφτά που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρονται να έχουν βρεθεί, ή είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βρεθούν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κι αυτά τα λεφτά είχαν μεταφερθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ την εποχή που έκανε κουμάντο ο Ψωμιάδης σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα της κόρης του. Από τη στιγμή που θα βρεθούν κι αυτά τα λεφτά -όπως τα 6 εκατ. ευρώ για τα οποία γράφουμε πιο πάνω- θα αναμένονται οι τυπικές διαδικασίες που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις για να πάνε στο ταμείο της ΠΑΕ!
«Δε θα αφήσει τα παιδιά του…»
Το γεγονός ότι τα 6 εκατ. ευρώ είναι στο λογαριασμό του Σταύρου Ψωμιάδη και τα υπόλοιπα (πάρα πολλά) φέρονται να έχουν βρεθεί σε λογαριασμό της κόρης του Μάκη, σημαίνει ότι ο Big Mac μπορεί να μην έχει ο ίδιος ποινικές επιπτώσεις. Ανθρωποι, πάντως, που ξέρουν καλά τον «Μάκαρο» είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα παιδιά του να μπλέξουν, άρα δε θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα από τη στιγμή που τα λεφτά βρέθηκαν.
Το θέμα της έκδοσης στην Ελλάδα…
Ολα αυτά, βέβαια, μπορεί να ξεκαθαρίσουν πιο γρήγορα αν ο Μάκης Ψωμιάδης όντως εκδοθεί στην Ελλάδα από τις αρχές των Σκοπιων, όπου κρατείται από τις 9 Νοεμβρίου. Η προθεσμία των 40 ημερών, σε τέτοιες περιπτώσεις, λήγει και θα πρέπει τις προσεχείς ημέρες ο Ψωμιάδης να εκδοθεί στην Ελλάδα. Θα γίνει αυτό; Προφανώς ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχουν διαφορές που έχουν να κάνουν ακόμη και με το πώς θα αναγράφονται τα Σκόπια στα επίσημα έγγραφα για την έκδοση του «Μάκαρου».
Τους νόμους των Σκοπίων δεν μπορεί να τους γνωρίζει κάποιος οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η υπόθεση.
Οπως και να έχει, πάντως, το γεγονός ότι έχουν βρεθεί 6 εκατ. +… πολλά λεφτά ακόμη και αυτά ανήκουν στην ΑΕΚ, είναι απόλυτα θετικό για την ΠΑΕ και φυσικά αποτελεί την μεγάλη δικαίωση του Χάρη Οικονομόπουλου -όπως και του Νικολαΐδη- που κυνηγάει ακόμη αυτό το θέμα. Μένει να δούμε, φυσικά, πότε θα μπουν αυτά τα λεφτά στο ταμείο της Ένωσης, γιατί αυτό εξαρτάται από το κράτος… Μπορεί να πάρει πολύ καιρό μέχρι να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, αλλά τουλάχιστον βρέθηκαν!
gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου