ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άραβες και λεφτά υπάρχουν»!

άραβες-και-λεφτά-υπάρχουν-410673

Η ψήφιση του νομοσχεδίου ανοίγει τον δρόμο για τους νέους επενδυτές, σύμφωνα με τον Βαρδινογιάννη αφού η… πρώτη έρευνά τους δείχνει πως… Άραβες υπάρχουν!

Μετά από την σχετική καθυστέρηση σχετικά με τις τραπεζικές εγγυήσεις από τους… άγνωστους Άραβες για το 54,7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η πλευρά του μεγαλομετόχου ενημέρωσε πως η πρόταση που έχει σταλεί είναι απολύτως σε ισχύ αυτόματα με την ψήφιση της τροπολογίας για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή τα χρήματα είναι δεσμευμένα για το «τριφύλλι», εφόσον περάσει ο νόμος περί ιθαγένειας ενώ όλα σύμφωνα πάντα με τον Τζίγγερ φαίνεται να είναι όπως ακριβώς πρέπει.

Παράλληλα, έγινε κατανοητό ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεσοβέζικη λύση (αυτά που είχαν διατυπωθεί για άσκηση διοίκησης από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών) αλλά οριστική ταυτόχρονα με την ψήφιση της τροπολογίας. Τότε αποδεσμεύουν τα λεφτά και παίρνουν τις μετοχές χωρίς νέα καθυστέρηση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ιστορία έχει μέλλον, καθώς ο νόμος αναμένεται να φηφιστεί σε περίπου ένα μήνα, μιας και σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στην Βουλή.

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου