ΒΟΛΕΪ

Φινάλε με 2η θέση για τον Γ.Σ. Βόλου

φινάλε-με-2η-θέση-για-τον-γ-σ-βόλου-182295

Με την ολοκλήρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Ολοκληρώθηκαν για τη φετινή σεζόν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου.

Η ομάδα του ΓΣΒ συμμετείχε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τον Α.Ο. Σκοπέλου, τον Ελευθεριακό, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Γ.Σ. Αλμυρού σημειώνοντας 6 νίκες και 2 ήττες και καταλαμβάνοντας επάξια τη 2η προνομιούχο θέση στον όμιλό της

Ολα τα αποτελέσματα για τα κορίτσια του ΓΣΒ ήταν:

Γ.Σ. Βόλου – Α.Ο. Σκοπέλου 3 – 0

Ελευθεριακός – Γ.Σ. Βόλου 0 – 3

Γ.Σ Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρού 1 – 3

Ολυμπιακός Βόλου – Γ.Σ. Βόλου 0 – 3

Α.Ο. Σκοπέλου – Γ.Σ. Βόλου 1 – 3

Γ.Σ. Βόλου – Ελευθεριακός 3 – 0

Γ.Σ. Αλμυρού – Γ.Σ. Βόλου 3 – 0

Γ.Σ. Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 3 – 1

Τελική βαθμολογία

Γ.Σ. Αλμυρού 24

Γ.Σ. Βόλου 18

Α.Ο. Σκοπέλου 12

Ολυμπιακός Βόλου 3

Ελευθεριακός 3

Στη β΄ φάση για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών η βολιώτικη ομάδα ηττήθηκε στην εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3 – 1 σετ.

Το φετινό ρόστερ αποτέλεσαν οι βολεϊμπολίστριες:

Βαργιάμη Ανθή (πασαδόρος), Παπαρρίζου Εβελίνα (πασαδόρος), Τσαπραΐλη Κωνσταντίνα (ακραία), Ράμπου Μαρία (ακραία), Γκλαβίνη Στεργιανή (ακραία), Ξύδη Μαρίνια (ακραία), Βαγγελούδη Κωνσταντίνα (ακραία), Ζαλώνη Ειρήνη (κεντρικός), Κωστοπούλου Βίκυ (κεντρικός), Κουφογεώργου Αγγελική (διαγώνιος), Κανελλοπούλου Δήμητρα (διαγώνιος), Παπαδοπούλου Σοφία (διαγώνιος), Τζιοβάρα Γιώτα (λίμπερο), Δομουχτσίδη Ιωάννα (λίμπερο).

Προπονητής Κουτσογιάννης Μαρίνος, έφορος τμήματος βόλεϊ Χατζημητροφάνους Κυριακή.

Σε ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΒ αναφέρεται: «Ευχαριστούμε θερμά τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν, τους ευγενικούς χορηγούς μας, τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, την ΕΣΠΕΚΕΛ για την άριστη συνεργασία μας, όλα τα παραπάνω σωματεία για την υποδειγματική φιλοξενία τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών που συνέβαλε από την πλευρά του στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Συγχαίρουμε επίσης τις ομάδες Α.Σ. Ιτέας, Κύνος Λιβανάτων, Αναγέννηση Καρδίτσας και Γ.Σ. Αλμυρού για τη συμμετοχή τους στο final4 ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου