ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε η Αστυνομία Μαγνησίας

φιλανθρωπικό-τουρνουά-ποδοσφαίρου-δ-182465

Χθες στο Βασδέκειο για τον μικρό Αριστοτέλη, που χρειάζεται βοήθεια

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε χθες η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η οποία ένωσε τις δυνάμεις της με την Πυροσβεστική και τους βετεράνους του Αλμυρού και της Θεσσαλίας και διοργάνωσε πολύ επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου. Ο στόχος ήταν ιερός, να βοηθηθεί ο μικρός Αριστοτέλης και το αποτέλεσμα θαυμάσιο.

Ο Αριστοτέλης, ηλικίας 1,5 έτους, γιος αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία.

Γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του έχει ανάγκη από οικονομική βοήθεια οι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση και διοργάνωσαν δύο αγώνες, ο ένας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που έπαιξε με την Ομάδα Βετεράνων Αλμυρού και ο δεύτερος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Ομάδα Βετεράνων Θεσσαλίας.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενώ η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Επρόκειτο για δύο 45λεπτα παιχνίδια που απέδειξαν ότι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική έχουν ανθρώπινο προφίλ. Απέδειξαν ότι υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι που κινητοποιούνται κάθε ώρα και στιγμή.

«Σε όμορφο και υγιές περιβάλλον μετά από ακρότητες που βλέπουμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα νιώσαμε όλοι μαζί ποια είναι η πραγματική αξία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, που σκοπός τους είναι να ενώνουν όλους τους ανθρώπους για καλούς σκοπούς», είπε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς.

«Εμείς ακούμε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσπαθούμε πάντοτε να βοηθούμε τον κόσμο και με την εργασία μας και έξω από τη δουλειά μας», είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Πυροσβεστών Μαγνησίας Δημήτρης Τσουκάλης. «Ετσι συμμετέχουμε πάντοτε σε κάθε αθλητική διοργάνωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το ίδιο κάναμε και τώρα», πρόσθεσε ακόμη.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το τουρνουά θα δοθούν στην οικογένεια του Αριστοτέλη με την ευχή να γίνει γρήγορα καλά και η οικογένεια να χαμογελάσει.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου