ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς τρεις με Τρίγλια

χωρίς-τρεις-με-τρίγλια-183502

Μετά το βολιώτικο ντέρμπι, η Νίκη ξαναπαίζει το Σάββατο στη Νεάπολη

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πέντε στροφές απομένουν πλέον ώς το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, με τη Νίκη Βόλου να απομακρύνεται και πάλι από την τρίτη θέση, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί τίποτα να μην έχει τελειώσει, μια και μαθηματικά είναι όλα πιθανά, αλλά σίγουρα η Νίκη θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, αν είχε αποφύγει τις δύο ισοπαλίες στο γήπεδο της Νεάπολης με τον συμπολίτη Ολυμπιακό και προηγουμένως με το Αιγάλεω.

Αγωνία για Ροχάνο

Ο Αντόνιο Ροχάνο είναι δεδομένο πως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, έχοντας αποβληθεί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν τράβηξε το αφτί του Στάθη Ρόκα. Ο Αργεντινός κινδυνεύει με ποινή ακόμη και τεσσάρων αγωνιστικών και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασκηθεί έφεση από τους κυανόλευκους, προκειμένου να μη «χάσουν» τον πρώτο σκόρερ τους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πριν το φινάλε.

Τραυματίες Αλιατίδης και Καμπαγέρο

Την ίδια στιγμή διαθέσιμοι δεν θα είναι οι Μάνος Αλιατίδης και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, με τον πρώτο να απουσιάζει για πρώτη φορά από φετινό παιχνίδι, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επίσης εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, που είχε υποστεί θλάση πριν από τον αγώνα με τον Διαγόρα. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και χθες, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Πρώτη έδρα η Νεάπολη

Οι κυανόλευκοι παίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης, έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα κάτι πολύ σημαντικό, μια και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όσον αφορά στα εντός έδρας παιχνίδια. Συγκεκριμένα σε 11 παιχνίδια, μετρά 7 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αριθμούς που έχει σημειώσει και ο Ιωνικός, που έχει ωστόσο καλύτερη θέση, έχοντας καλύτερη παρουσία στα εκτός έδρας. Είναι αξιοσημείωτο πως πίσω από Νίκη και Ιωνικό, όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία, ακολουθεί η ομάδα των Τρικάλων, έχοντας ωστόσο ένα λιγότερο παιχνίδι.

Η συνέχεια

Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη παραμένει στον Βόλο, αγωνιζόμενη πλέον για την 22η αγωνιστική, με αντίπαλο την Τρίγλια, που παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία είχε στερήσει δύο βαθμούς από την ομάδα του Στάικου Βεργέτη στον πρώτο γύρο, ακολουθούν τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις. Αρχικά με την Καβάλα εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική και στη συνέχεια με τον Ασπρόπυργο για την 24η αγωνιστική, επίσης εκτός έδρας.

Στην προτελευταία αγωνιστική (25η) του φετινού πρωταθλήματος και στις 22 Μαρτίου η Νίκη θα παίξει εντός έδρας με τη Βέροια, για να ακολουθήσει το φινάλε στα Τρίκαλα με την 26η.

Το πρόγραμμα των κυανόλευκων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:

22η αγωνιστική (29/2-3μ.μ.)

Νίκη Βόλου-ΠΟ Τρίγλιας

23η αγωνιστική (8/3)

Καβάλα-Νίκη Βόλου

24η αγωνιστική (15/3)

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (22/3)

Νίκη Βόλου-Βέροια ΝΠΣ

26η αγωνιστική (29/3)

Τρίκαλα-Νίκη Βόλου.

Λεμπέσης στη Νεάπολη

Ο Πέτρος Λεμπέσης από την Ενωση Πειραιά ορίστηκε στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Τρίγλια, το ερχόμενο Σάββατο στις 3 μ.μ. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Χρηστάκος επίσης του Πειραιά, αλλά και ο κ. Βογιατζής από την Καρδίτσα. Χρέη 4ου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Παπακωνσταντίνου από την Ενωση Φθιώτιδας.

Οι ορισμοί στο παιχνίδι

Νίκη Βόλου-ΠΟ Τρίγλιας

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής διαιτησίας: Πετρόπουλος (Μακεδονίας)

Μέχρι αύριο η ΑΜΚ

Παρά το γεγονός πως υπήρχε πρόθεση να δοθεί παράταση στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με ανακοίνωσή της η κυανόλευκη ΠΑΕ κάνει γνωστό πως καταληκτική ημερομηνία παραμένει η 28η Φλεβάρη. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, όπως αρχικά είχε οριστεί. Η ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση, οπότε καλούμε τους τυχόν επιπλέον ενδιαφερόμενους να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή».

Σημειώνεται πως: Το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000 ευρώ κι αποτελείται από 5.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Τα 45.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε μετρητά από τους μετόχους και τα 5.000 ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο σε είδος. Ως είδος, αναφέρεται το ποσοστό 10% του κεφαλαίου που ανήκει, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε Γενική Συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Καμπ πόλο από τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου διοργανώνει το 1ο HELLENIC INTERNATIONAL WATER POLO CAMP με τον Γιάννη Γιαννουρή από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου. Πρόκειται για ακόμη μία διοργάνωση από τη Νίκη Βόλου και το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου για την πόλη του Βόλου και το «άθλημα της ελληνικής καρδιάς», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αθλητές κάτω των 15 ετών, προπονητές και φίλοι της υδατοσφαίρισης απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συγκεντρωθούν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» και θα εκπαιδευτούν-μυηθούν στο μοναδικό ομαδικό άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας ολυμπιακές διακρίσεις, παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς τίτλους.

Επίσημος προσκεκλημένος της Νίκης Βόλου για να εκπαιδεύσει και μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, εμπειρίες κι αγάπη για το άθλημα είναι ο πλέον ειδικός και παγκοσμίως καταξιωμένος αθλητής και πλέον προπονητής Γιάννης Γιαννουρής, ο οποίος θα ταξιδέψει από το εξωτερικό, ειδικά για την εκδήλωση.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Τμήμα Υδατοσφαίρισης Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ»

Καλογήρου Σωτήρης: 6949911356

https://thispagerocks.com/COACHINGCAMP (Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου