ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το καλύτερο αποτέλεσμα με Ιωνικό

για-το-καλύτερο-αποτέλεσμα-με-ιωνικό-183513

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην πρώτη του Ηλία Σολάκη στον πάγκο του

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με νέο αέρα, νέο προπονητή τον Ηλία Σολάκη στον πάγκο, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη και πάθος ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή θέλει να κερδίσει στη Νεάπολη Αττικής τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Στον Ολυμπιακό θέλουν την ρεβάνς για το παιχνίδι του α’ γύρου που ο Ιωνικός έφυγε από τον Βόλο με τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ την τελευταία φορά που η βολιώτικη ομάδα είχε αγωνιστεί στην έδρα τού Ιωνικού στη Νεάπολη είχε φύγει νικήτρια με 2-3 και έχοντας στην 11άδα και τον Ηλία Σολάκη …που την Κυριακή θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο!

Μια νίκη την Κυριακή θα είναι ό,τι καλύτερο για ξεκίνημα του Σολάκη στον Ολυμπιακό αν και όλοι γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον δεύτερο της κατάταξης Ιωνικό. Στόχος για τον Ολυμπιακό παραμένει η κατάληψη της καλύτερης θέσης στη βαθμολογία κι ενώ απομένουν πέντε παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα από τα 5 ματς που απομένουν ώς τη λήξη του πρωταθλήματος έχει τα 3 στον Βόλο. Τα ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος είναι: 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, κοιτάζουν ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θέλουν την ομάδα όσο πιο ψηλά.

Πάντως την Κυριακή θα υπάρχουν δύο νέες απουσίες για τον Ολυμπιακό και στο ματς με τον Ιωνικό θα λείψουν ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης και ο τραυματίας Μπουτζίκος.

Να σημειωθεί ο Νίκος Μπουτζίκος έλειψε για πρώτη φορά φέτος στη Ρόδο και πιο πριν δεν είχε χάσει ούτε λεπτό για να τραυματιστεί το Σάββατο που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης ενώ Βασίλης Κουτσιανικούλης θα λείψει την ερχόμενη Κυριακή για πρώτη φορά…

Πάντως την Κυριακή αναμένεται η επιστροφή του Παύλου Μητρόπουλου.

Ο Ψυχούλας με Ιωνικό

Ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League. Θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά, επίσης από τη Βοιωτία και Ισίδωρο Αρμόκολα από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λευτέρης Κατόπης από την Σάμο και παρατηρητής ο Νίκος Σπυράκης από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Κατά τα άλλα στο ματς της Βέροιας με την Ιεράπετρα διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς της ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ η Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής θα είναι στη Ρόδο για το ματς του Διαγόρα με το Αιγάλεω.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/2)

15:00 Διαγόρας – Αιγάλεω

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

15:00 Τρίκαλα – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Κουκουλής (Λάρισας)

15:00 Βέροια – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμάντης (Ηπείρου), Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

15:00 Νίκη Βόλου – Τρίγλια

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας

Κυριακή (1/3)

15:00 Ιωνικός – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Παγουράς (Βοιωτίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Κατόπης (Σάμου)

15:00 Καβάλα – Ιάλυσος

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Φαλτάκας (Γρεβενών)

4ος: Χάψας (Σερρών)

16:00 Ασπρόπυργος – Καλαμάτα

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

Οι «Malavetas» για τα ρατσιστικά συνθήματα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων «Malavetas», σχετικά με τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μειονότητα οπαδών στο γήπεδο της Νεάπολης στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες από τα τοπικά ΜΜΕ αναφορικά με τα ρατσιστικά συνθήματα που ξεστόμισε μια θλιβερή μειονότητα στο ματς του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

• Καταδικάζουμε ρατσιστικά σχόλια και συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται.

• Καλό θα ήταν να γνωρίζουν όλοι πως οι ξεριζωμένοι πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στη πόλη μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, ήταν αυτοί που κράτησαν τον ελληνισμό στην περιοχή της Μικράς Ασίας μέχρι και την καταστροφή του ‘22, επομένως το να καταφέρεται κανείς εναντίον τους με τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι τουλάχιστον βλακώδες.

• Στη πόλη του Βόλου ανέκαθεν δρούσαν άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων, έτσι αντίστοιχα και η κερκίδα μας απαρτίζεται από άτομα ανεξαρτήτου φυλετικής ή ταξικής προέλευσης.

• Σαν Malavetas, πιστοί στις αρχές μας από το 2013, συνεχίζουμε τη δράση μας προσπαθώντας να κρατήσουμε την κερκίδα μας καθαρή από τοξικές συμπεριφορές».

Με Βέροια η Κ-17

Με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα Νέων (κ-17) της Football League και η διοργανώτρια έκανε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα.

Στον 2ο όμιλο το Σάββατο (29/2) στις 14:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει με την Βέροια στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Να σημειωθεί πως η Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου «χρωστά» κι ένα ματς με την Καβάλα που αναβλήθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου