ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διατήρησε τη διαφορά ο Μαγνησιακός

διατήρησε-τη-διαφορά-ο-μαγνησιακός-187612

Εντός έδρας ισοπαλία (0-0), χωρίς πάντως αρνητικό πρόσημο όσον αφορά τη βαθμολογική κατάταξη, παραχώρησε η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού στις Πιερίδες Μούσες, για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά, έκανε μέτριο παιχνίδι, ωστόσο διατήρησε τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τους διώχτες της, μένοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης για μία ακόμα αγωνιστική. Οι Βολιώτισσες, με έναν βαθμό ακόμα, στα παιχνίδια που απομένουν εξασφαλίζουν την πρωτιά και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τις γηπεδούχες. Στο 6’ σουτ της Πλατανιά πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 12’ πλασέ της Θεοχάρη πέρασε άουτ. Στο 29’, ο Μαγνησιακός είχε… διπλό δοκάρι, με τις Πλατανιά και Καραγκουνούλη διαδοχικά, ενώ εννέα λεπτά αργότερα σουτ της Πλατανιά εξουδετέρωσε η τερματοφύλακας της ομάδας από την Πιερία.

Ο μονόλογος… συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος για τις Βολιώτισσες. Φάουλ της Πλατανιά στο 49’ πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 50’ η Καραγκουνούλη έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ. Σουτ της Πλατανιά στο 56’ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 80’ η τερματοφύλακας των Μουσών, είπε «όχι» στην Πλατανιά, σε φάουλ που εκτέλεσε και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα.

Για τον Μαγνησιακό του Γιώργου Πλατανιά έπαιξαν οι: Πίσπα, Πάσχου Σταμοπούλου Μακεδών, Πέτση, Λεονταρίτη, Πλατανιά, Λουκοπούλου Μ. (75’ Λουκοπούλου Ε.) Καραγκουνούλη, Πούλιου, Θεοχάρη

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου