ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανανίκησε και ελπίζει ο Διαγόρας

ξανανίκησε-και-ελπίζει-ο-διαγόρας-187624

Ο Διαγόρας σημείωσε χθες τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μείωσε στο -4 την απόσταση από την Αταλάντη (28 β.) που καταλαμβάνει την όγδοη θέση που δίνει παραμονή στην κατηγορία κι ετοιμάζεται πλέον για ακόμα έναν «τελικό», την ερχόμενη αγωνιστική στο Νεοχώρι.

Έστω και αργά ο Διαγόρας αρχίζει να εκμεταλλεύεται την έδρα του με τους «μελανόλευκους» του Στεφανοβικείου να επικρατούν 2-0 της Αταλάντης σε μία ιδιαίτερα κομβική αναμέτρηση, συνεχίζοντας έτσι να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Καραμπούζης εκμεταλλεύτηκε άριστα την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ζενούνη, πλασάροντας εύστοχα για το 1-0, ενώ με την έναρξη της επανάληψης το αριστοτεχνικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουβελά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μετρώντας και δύο χαμένες σημαντικές ευκαιρίες με τον Αναστασίου. Με την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος του Στεφανοβικείου μείωσε την απόσταση από την όγδοη θέση και την Αταλάντη στους 4 βαθμούς, έχοντας ακόμα μπροστά του ακόμα πέντε «τελικούς» για να ολοκληρώσει την απόλυτη ανατροπή. Αρχής γενομένης, την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Μπλέντι, Λάιος, Δίντσης (92’ Γιαουπλάρι), Αλεξίου, Ζενούνης, Ζιάκας (85’ Τανός), Κουβελάς, Αναστασίου, Αλαμάνης (80’ Καλλιακούδας).

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου