Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στο αγωνιστικό το ενδιαφέρον

στο-αγωνιστικό-το-ενδιαφέρον-191922

Για τον ΝΠΣ Βόλος, που περιμένει την Κυριακή τη Λάρισα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον αγωνιστικό τομέα στρέφεται το ενδιαφέρον όλων στον ΝΠΣ Βόλος καθώς την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό υπάρχει το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα το τελευταίο ματς στον Βόλο στην προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1…

Ολοι πλέον θέλουν την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα καθώς στο εξωαγωνιστικό η ΠΑΕ Βόλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μετά τη δημοσιοποίηση για συζητήσεις με όμιλο επιχειρηματιών για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ και τα διάφορα σενάρια της πώλησης.

Η βολιώτικη ΠΑΕ θέλησε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες, διευκρινίζοντας μέσω ανακοίνωσής της την Τρίτη ότι η έδρα της ομάδας θα παραμείνει ο Βόλος τονίζοντας ότι: «Η ομάδα του Βόλου θα συνεχίσει να έχει έδρα τον Βόλο, ανεξαρτήτως αν ευοδωθούν ή όχι οι συζητήσεις με τον όμιλο των επιχειρηματιών. Η ομάδα δημιουργήθηκε για να παραμείνει στον Βόλο και την Super League και έτσι θα συνεχίσουμε. Οι μέτοχοι, οι φίλοι και ευρύτερα όλοι οι φίλαθλοι που πίστεψαν και στήριξαν αυτό το άκρως επιτυχημένο εγχείρημά μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ακούγοντας τα όσα παραπλανητικά και ψευδή διαδίδονται. Τρέφουμε το μεγαλύτερο σεβασμό προς αυτούς και δεν θα τους προδώσουμε».

Ετσι πέρασε και ο προβληματισμός του κόσμου που περιμένει μεν τις εξελίξεις για το αύριο της ομάδας… γνωρίζοντας πάντως ότι ΠΑΕ Βόλος σε κάθε συζήτηση θέτει ως προϋπόθεση στον επίδοξο αγοραστή τη μη μεταφορά της ομάδας.

Στο αγωνιστικό… μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό από τον Αστέρα Τρίπολης ο ΝΠΣ Βόλος έχασε σημαντικό έδαφος στο δικαίωμα στο όνειρο που είχε πριν το ματς αφού μένοντας στους 26 βαθμούς έχασε και την ελπίδα να μπει στην εξάδα και αυτό που θέλει είναι να ξαναδείξει το καλό του πρόσωπο την Κυριακή (17.15) υποδεχόμενος στο θεσσαλικό ντέρμπι τη Λάρισα για μία καλύτερη θέση στα πλέι άουτ…

Ο ΝΠΣ Βόλος που είναι πλέον στο -5 από την 6η θέση και στο +12 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό έχει άλλα δύο ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1… αφού θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Λάρισα (23/2, 17.15) για να την προσπεράσει και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό σε ματς που ο προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θα έχει πάλι την απουσία του Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα επανέλθει στα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Διαμαντόπουλος στο Πανθεσσαλικό

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Ενωση Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Βόλος – ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (17:15), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) θα είναι οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης ενώ VAR ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης από την Ενωση Θεσπρωτίας.

Κατά τα άλλα ενώ Γερμανός ορίστηκε στο ντέρμπι και ο Βολιώτης Σκουλάς στο Ατρόμητος – Ξάνθη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου) και στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

Αναλυτικά οι αγώνες και οι ορισμοί:

Σάββατο (22/2)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

20:00 Λαμία – Αρης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Κυριακή (23/2)

15:00 Παναιτωλικός – Πανιώνιος

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

17:15 Ατρόμητος – Ξάνθη

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

17:15 Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΛ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Στίλερ (Γερμανία)

Βοηθοί: Γιόλενμπεκ (Γερμανίας), Γκίτελμαν (Γερμανίας)

4ος: Στορκς (Γερμανίας)

VAR: Βελτς (Γερμανίας)

AVAR: Φόλτιν (Γερμανίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου