Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το καλύτερο φινάλε ο ΝΠΣ Βόλος

για-το-καλύτερο-φινάλε-ο-νπσ-βόλος-194704

Μετά την ήττα από τον Αστέρα και την «ανησυχία»… την Κυριακή θέλει νίκη με Λάρισα

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό από τον Αστέρα Τρίπολης ο ΝΠΣ Βόλος έχασε σημαντικό έδαφος στο δικαίωμα στο όνειρο που είχε πριν το ματς αφού μένοντας στους 26 βαθμούς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην εξάδα και αυτό που θέλει είναι να ξαναδείξει το καλό του πρόσωπο στην επόμενη αγωνιστική υποδεχόμενος στο θεσσαλικό ντέρμπι τη Λάρισα στο τελευταίο ματς στον Βόλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1…

Ο Βόλος ΝΠΣ ήταν κακός την Κυριακή με αρκετές αλλαγές στην 11άδα και δεν έφτιαξε ούτε… μια φάση, γνωρίζοντας μια δίκαιη ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης …άλλα μετά το ματς το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε αλλού και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές, για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, με επιχειρηματίες εκτός της πόλης.

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της» ήταν η κυριακάτικη ανακοίνωση που προκάλεσε ερωτηματικά αλλά και ανησυχία στον φίλαθλο κόσμο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο μεγάλος προβληματισμός του κόσμου είναι για το αν η μεταβίβαση-πώληση της ομάδας μπορεί να σημάνει και αλλαγή έδρας δηλαδή τη μετακόμιση της ομάδας σε άλλη πόλη και αυτός προήρθε από το γεγονός ότι στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους εκτός Βόλου…

Πάντως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ούτε για την οριστική συμφωνία και πολύ περισσότερο για το τι σκέψεις υπάρχουν από τους φερόμενους αγοραστές της ΠΑΕ με τον κόσμο να περιμένει τις εξελίξεις και πολύ περισσότερο πιο ξεκάθαρες θέσεις για το αύριο της ομάδας…

Οι «καλοκαιρινές» συζητήσεις και αναφορές -που πολλές φορές διαψεύστηκαν- για μεταφορά της ομάδας στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή ..λέγεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή κατάσταση και επίσης πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ Βόλος να θέτει ως προϋπόθεση στον επίδοξο αγοραστή τη μη μεταφορά της ομάδας.

Ενώ όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα με επίσημες ανακοινώσεις η ομάδα θέλει να συνεχίσει την πορεία της ξαναβρίσκοντας το καλό της πρόσωπο στα δυο τελευταία ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1… και μετά για μία καλύτερη θέση στα πλέι άουτ ….αφού και η χθεσινή νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου βάζει πλέον τους Κρητικούς στην εξάδα και μάλιστα σε ρόλο φαβορί, έχοντας δυο ακόμη ματς με ΑΕΚ εκτός και με Λαμία στην Κρήτη…

Ο ΝΠΣ Βόλος που είναι πλέον στο -5 από την 6η θέση και στο +12 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό την Κυριακή 23/2, 17.15, θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Λάρισα για να την προσπεράσει και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει καλύτερες εμφανίσεις από αυτή της περασμένης Κυριακής από το αμέσως επόμενο ματς που ο προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θα έχει πάλι την απουσία του Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα επανέλθει στα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Πάει για play-off ο ΟΦΗ!

Ολοταχώς για play-off ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί τόλμησαν, πίεσαν πολύ τον φοβικό στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητο και με την ευγενική χορηγία του αρνητικού σε ακόμα ένα ματς Μέγερι, πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Φιγκεϊρέδο στο 83’.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Γιώργου Σίμου έφτασε στους 31 βαθμούς και επανήλθε στην εξάδα, τη στιγμή που ο Ατρόμητος του Σάββα Παντελίδη έμεινε για 9ο(!) σερί ματς χωρίς γκολ και έτσι με 26 βαθμούς δεν μπορεί να κυνηγήσει το παραμικρό.

Το ματς ήταν ένας τελικός για τις δύο ομάδες, καθώς όποια το έπαιρνε θα γινόταν αυτομάτως από τα μεγάλα φαβορί για την εξάδα των play-off. Ο ΟΦΗ μπορεί να ήταν ο γηπεδούχος της υπόθεσης, ωστόσο φάνηκε εξαιρετικά αγχωμένος, με τον Ατρόμητο από την άλλη να είναι συγκεντρωμένος ψάχνοντας το γκολ, θέλοντας να αιφνιδιάσει τους Κρητικούς.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μανούσο και Γιακουμάκη, αλλά στο δεύτερο οι Κρητικοί χωρίς να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, πίεσαν τους φιλοξενούμενους και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους με την κεφαλιά του Βραζιλιάνου.

Πάντως ο ΟΦΗ στο δεύτερο μισό ήταν καλύτερος και απείλησε αρκετά πριν το γκολ . Αρχικά, στο 66’ ο Σεμέδο έκανε τη σέντρα, ο Βίτορ την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, στο 78’ ο Στάικος και πάλι είδε τον Μέγερι να αποκρούει, αλλά στο 81’, οι προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Σίμου δικαιώθηκαν.

Ο Σεμέδο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Φιγκεϊρέδο εκμεταλλευόμενος το γλίστρημα του Μέγερι, πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Στάικος), Ζοάο Βίκτορ, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο (92′ Νάστος), Ναμπί (63′ Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης (46′ Νάτσος), Στρούγγης, Γούτας, Μπουσούλαζιτς, Ούμπιντες (83′ Βέλλιος), Ενσικουλού, Γιακουμάκης, Ανδρούτσος, Μανούσος (71′ Μάντσον).

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου