ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο βάθρο Αλεξανδρίδη και Γκοργκόλη

στο-βάθρο-αλεξανδρίδη-και-γκοργκόλη-196564

Το αγωνιστικό έτος 2019 – ‘20 συνεχίζεται για τον Όμιλο Φίλων Τζούντο Μαγνησίας με τη συμμετοχή του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων Α’ – Κορασίδων Α’, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο στο Αλεξάνδρειο Μέλανθρον Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου.

Οι αθλητές του βολιώτικου ομίλου ξεχώρισαν για την τεχνική και αγωνιστική τους κατάρτιση, επιστρέφοντας με δύο μετάλλια και αρκετές πέμπτες θέσεις από μία διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 440 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η Αλίκη Αλεξανδρίδη κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων, επιτρέποντάς της να διατηρήσει για ακόμη ένα έτος τη θέση της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο. Η Ηλιάνα Γκοργκόλη, στην πρώτη για το έτος αγωνιστική της εμφάνιση, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων Α’, γεγονός το οποίο της έδωσε το εισιτήριο για μία θέση στην Εθνική Ομάδα Τζούντο. Οι αθλητές που κατέλαβαν την 5η θέση στην κατάταξη είναι οι εξής: Παναγιώτης Χριστάκης, Νικόλαος Σκαλίδης, Δήμητρα Τσιγιάννη, Γεώργιος Τσιγιάννης, Δημήτριος Γκιάτας και Δημήτριος Κουκουβίνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου