Εκδήλωση και με επίδειξη στον «Πήγασο»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-14, 16:51:39
Εκδήλωση και με επίδειξη στον «Πήγασο»

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του Α.Σ. ΒΟΛΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΣ» στις εγκαταστάσεις του στην Νεάπολη του Βόλου.

Στην εκδήλωση έγιναν ομιλίες και η παρουσίαση του Δ.Σ. του συλλόγου: Πρόεδρος Πέτσης Νικόλαος, αντιπρόεδρος Απάκης Ξενοφών, γεν. γραμματέας Παλάσης Πάρις, ταμίας Σπανοδήμος Γεώργιος, σύμβουλος Δήμου Ευάγγελος, μέλη Σουλακούδη Κυριακή, Αρβανίτης Γεώργιος και Γιασλακιώτης Βασίλειος.

Επίσης ακολούθησαν ομιλίες του αρχηγού – εκπροσώπου του ελληνικού shidokan karate και υπεύθυνου των τμημάτων του συλλόγου, shihan Κατσούρα Λίο 7 Dan και της αρχηγού διαιτησίας της ελληνικής οργάνωσης shidokan shihan Α’ι’στρατή Γεωργία 5 Dan.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο προπονητής του Α.Σ. «ΑΕΤΟΣ» ΑΓΡΙΑΣ Αστλή Αλέξανδρος.

Την εκδήλωση εκτόξευσαν οι επιδείξεις μικρών και μεγάλων αθλητών του συλλόγου και τις παρακολούθησαν πάνω από 150 άτομα. Παρουσιαστήκαν τα τμήματα του συλλόγου: Ακαδημίες παραδοσιακού shidokan karate, το ολυμπιακό sport karate, τμήματα μικρών και μεγάλων shido boxing, knock down και shidokan triathlon.

Τις επιδείξεις επιμελήθηκε η προπονητική ομάδα του συλλόγου sensei Κατσούρας Δημήτριος 4 Dan, senpai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία 2 Dan, senpai Παλάσης Πάρις 2 Dan και senpai Τόπας Απόστολος 1 Dan.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν την ιατρική ομάδα του συλλόγου Γιασλακιώτη Βασίλειο, Καραγιάννη Δημήτριο και τη χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα που πάντα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αγώνες και προπονήσει , καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες του συλλόγου και όλους όσοι παρευρεθήκαν και είναι κοντά σε όλες τις δραστηριότητές του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=