ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδήλωση του Kyokushinkai Karate Βόλου

εκδήλωση-του-kyokushinkai-karate-βόλου-199332

Με βραβεύσεις για τις επιτυχίες αθλητών σε πανελλήνια, βαλκανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου του Ιωάννη Στεφάνου στο Park παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας και προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Στεφάνου, προπονητής καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού και υπεύθυνος τεχνικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ., τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η αντιπρόεδρος Αριστέα Δημητρακοπούλου, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το νέο έτος 2020. Απηύθυναν χαιρετισμό, συγχάρηκαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλουν την πόλη, αλλά και τη χώρα στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου που διδάσκει στα νέα παιδιά μέσω του αθλητισμού πειθαρχία, αυτοέλεγχο και ευγενή άμιλλα. Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε πανελλήνια, βαλκανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2019 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μάνια Νικολέτα, Τσιμπερίδης Στέργιος, Μπουτσιουρής Θωμάς, Μανιώτης Αγγελος, Κουτσούμπας Κων/νος, Κελαιδώνης Κων/νος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Σανιδά Νάντια και Κατσαμπέκη Βασιλική. Στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης και αυτοάμυνας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ανδρέας Ζέρβας. Ολα τα τιμώμενα πρόσωπα απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του συλλόγου. Παράλληλα συγχάρηκαν τους εκπαιδευτές του συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών που εδώ και 3 περίπου δεκαετίες ο προπονητής και εκπρόσωπος Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα νέα παιδιά της πόλης με εκατοντάδες επιτυχίες σε πανελλήνιο, βαλκανικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις μεγάλες διοργανώσεις που έχει φέρει στην πόλη, από πανελλήνια, βαλκανικά και διεθνή πρωταθλήματα και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου. Επίσης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του συλλόγου την Κυριακή Στεφάνου προπονήτρια καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού με 20ετή και πλέον εμπειρία και τον Μάριο Στεφάνου καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και ευρωπαϊκών επί σειρά ετών. Ο σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους τούς Χρήστο Μπουκώρο και Ανδρέα Ζέρβα. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε από τον Ιωάννη Στεφάνου απονομή ιαπωνικού διπλώματος μαύρης ζώνης 1ου Dan στον αξιόλογο εκπαιδευτή του Ηρακλείου Κρήτης Μιχάλη Σηφάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διάδοση του δυναμικού Kyokushinkai Karate στην Κρήτη έχοντας πάντα την υποστήριξή του ως εκπροσώπου αλλά και του τεχνικού διευθυντού και διεθνούς πρωταθλητή Μάριου Στεφάνου. Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο αθλητής Κελαιδώνης Κων/νος ο οποίος θα πάρει δώρο φόρμα του Kyokushinkai karate προσφορά του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα καταστήματα της πόλης μας για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς καθώς και τον Κώστα Μπούρχα με το ζαχαροπλαστείο «Μον Αμί» για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα χρονιά 2020.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου