Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Το πιστέψαμε και το καταφέραμε»

το-πιστέψαμε-και-το-καταφέραμε-201496

Σχολίασε ο προπονητής του Βόλος ΝΠΣ μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που η ομάδα του κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων σχολίασε μετά το τελικό 1-1: «Αυτή την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου πόσο μου αρέσει η ομάδα του Παναιτωλικού. Από τη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα οι καλύτερες ομάδες, σε σχέση με αυτό που παίζουν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός. Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, είχε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες και άξιζε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος το ματς άλλαξε κάπως.

Μετά το πέναλτι που τελικά δε μας δόθηκε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και στη συνέχεια αλλάξαμε το σύστημά μας, βάζοντας τον Μπαλογιάννη και τον Λύρατζη σε σύστημα 4-1-4-1, το πιστέψαμε και το καταφέραμε. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που μου αρέσει να βλέπω και κατακτήσαμε το βαθμό με δυσκολία. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς και γυρίζουμε πίσω χαρούμενοι».

Χάβος: «Υπάρχει φόβος στην ομάδα»

Από την άλλη ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάχης Χάβος μίλησε για φόβο στην ομάδα του που έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχαμε κερδίσει έξι κόρνερ. Από εκεί και πέρα ώς το 30’ ο Βόλος πήρε μέτρα χωρίς να απειλήσει. Προηγηθήκαμε σε ένα καίριο σημείο.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Βρεθήκαμε πάρα πολλές φορές με παραπάνω παίκτες στην επίθεση. Δυστυχώς δεν σκοράραμε δεύτερη φορά και δεχθήκαμε πάλι ένα κρύο γκολ στις καθυστερήσεις. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω γι’ αυτό το συνεχόμενο φαινόμενο είναι ότι υπάρχει φόβος. Είναι πολύ κρίμα γιατί ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα και δεν αξίζει να είναι προτελευταίος.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Δεν αφήσαμε τον Βόλο να μας κάνει φάσεις. Η διακοπή των έξι λεπτών μας έκανε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει φοβία και αν φοβάσαι δεν λειτουργείς σωστά. Κάθε φορά είναι διαφορετικοί παίκτες στη φάση. Είναι φοβερό αυτό!

Οι προπονητές απαγορεύεται να μιλάμε για τη διαιτησία. Έχω μάτια όμως και βλέπω. Αν μιλούσα θα έλεγα πολλά. Ο Παναιτωλικός θέλει να τον παίζουν πενήντα – πενήντα. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα. Με αυτά που έχουν γίνει θα έπρεπε να έχουμε βγει στους δρόμους»!

Παράπονα από Παναιτωλικό!

Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη στον αγώνα με τον Βόλο έχει και ο Παναιτωλικός εκτός από τους κυανέρυθρους, που διαμαρτύρονται για το πέναλτι του 50ου λεπτού και οι Αγρινιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας ότι στη φάση με την αποβολή του Ντίας θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, από τη στιγμή που ο διαιτητής τη βλέπει και στο VAR.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δημόσια έχουμε θέσει το ερώτημα αν οι διαιτητές γνωρίζουν τους κανονισμούς ή τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν. Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι επαναλαμβανόμενες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας, που έχουν αλλοιώσει και παραποιήσει εντελώς τον βαθμολογικό πίνακα. Και εν τέλει, ποιος είναι ο στόχος τους;

Θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε σε πολλές τέτοιες στη διάρκεια ΚΑΙ του προχθεσινού αγώνα, αλλά θα περιοριστούμε σε ελάχιστες ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ. Το παρακάτω video αποδεικνύει ότι ο κ. Κατσικογιάννης ή ήταν εκτός τόπου και χρόνου ή είναι ανίκανος ή…

Στο 88ο λεπτό από διώξιμο του Ντίας η μπάλα βρίσκει στο σώμα του διαιτητή, ο οποίος διακόπτει τον αγώνα και οφείλει να τον συνεχίσει με ελεύθερο. Προς γενική κατάπληξη το ελεύθερο δίνεται ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ αλλά τουλάχιστον 20 μέτρα μακρύτερα κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού και με αντίπαλο σε απόσταση αναπνοής (και όχι στα 4 μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός) να πιέζει τον Σιέστεντ (!!!) και να κερδίζει πλάγιο άουτ!!!

Στην εκτέλεση του πλαγίου ο Ντίας απομακρύνει τη μπάλα και δέχεται παρατεταμένο τράβηγμα από αντίπαλο. Στη συνέχεια αντιδρά και σωστά αποβάλλεται από τον διαιτητή. Όμως ο κ. Κατσικογιάννης (παρ’ ότι είδε τη φάση και στο VAR) αντί να καταλογίσει φάουλ την παράβαση (τράβηγμα του αντίπαλου ποδοσφαιριστή, που προηγείται κάθε άλλης ενέργειας) δίνει το φάουλ υπέρ του Βόλου!!! Το φάουλ ΥΠΕΡ του Παναιτωλικού δόθηκε ΚΑΤΑ!

Από την εκτέλεση του φάουλ έρχεται η ισοφάριση σε 1-1 που είναι το τελικό σκορ. Τόσα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη μέσα σε λίγα αγωνιστικά λεπτά στερούν από τον Παναιτωλικό τη νίκη!

Αν δεν είναι αυτό αλλοίωση αποτελέσματος, τι είναι; Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι (αλήθεια υπάρχουν;) που παρακολουθούν τον «βιασμό» των κανονισμών και της λογικής. Αυτό είναι το καθαρό ποδόσφαιρο; Έτσι θα προχωρήσουμε; Ακούει – βλέπει κανείς;;;».

Συνέχεια με Αστέρα

Οι κυανέρυθροι πλέον έχουν να κοιτάζουν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στον Βόλο, θέλοντας να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 6ης θέσης, που οδηγεί σε playoffs. Μετά την 23η αγωνιστική ο Βόλος ΝΠΣ βρίσκεται ισόβαθμος στους 26 βαθμούς μαζί με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ, και δύο πίσω από ΟΦΗ και Ξάνθη, που έχουν από 28, βρισκόμενοι στις θέσεις 6-7. Δεδομένη απουσία από το παιχνίδι με τους Αρκάδες θα είναι αυτή του Μάντζη, που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου