ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με χατ – τρικ του Γαρυφαλλόπουλου ο ΓΣ Αλμυρού πέρασε από το Καρπενήσι

με-χατ-τρικ-του-γαρυφαλλόπουλου-ο-γσ-213442

Εμφατικά πέρασε από το Καρπενήσι ο ΓΣ Αλμυρού, που επικράτησε της Ποταμιάς με 3-0, για τη 18η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, χάρις σε 3 τέρματα του Γαρυφαλλόπουλου και πήρε ένα υπερ-πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας ήταν σε καταπληκτική φόρμα και με τρία προσωπικά του τέρματα – ένα στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο – οδήγησε τον ΓΣΑ στη σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που είχαν αρκετές ευκαιρίες, στο πρώτο μέρος. Σουτ του Αγιασιώτη από τα δεξιά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου στο 6’, ενώ νέα σουτ του Καναβού στο 7’ και στο 14’ δεν βρήκαν στόχο, με το πρώτο να καταλήγει λίγο άουτ και το δεύτερο να περνά πάνω από την εστία του αντίπαλου γκολκίπερ.

Το πρώτο γκολ του Γαρυφαλλόπουλου ήρθε στο 32’. Η φάση ξεκίνησε με τον Ζαφειρίδη να επιχειρεί σουτ, αμυντικό να διώχνει και τον φορ του Αλμυρού να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει από κοντά.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, ενώ και στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 50’ ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ, με τον Ανδρούτσο να αποκρούει με υπερένταση. Ωστόσο, στο 58’ ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, σε κλέψιμο του Γαρυφαλλόπουλου -σε λάθος γύρισμα του Ζαραβέλη- και σε πλασέ του επιθετικού του ΓΣ Αλμυρού προ κενής εστίας για το 2-0.

Πλασέ του Βαγενά εξουδετέρωσε και πάλι ο Ανδρούτσος στο 61’ αλλά και στο 92’, ενώ τέσσερα λεπτά πιο πριν και συγκεκριμένα στο 88’ ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους κυανόλευκους. Σκόρερ για τρίτη φορά ο Γαρυφαλλόπουλος, που πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ποταμιάς, μετά από πάσα του Αγιασιώτη.

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην τελευταία θέση, δεν απείλησαν παρά μόνο σε μία περίπτωση, με τον Χρυσικό να παίρνει μια κεφαλιά στο 76’, που κατέληξε άουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπόνια. Δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αγιασιώτης, που αποβλήθηκε.

ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος (30’ λ.τρ. Μπόνιας), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Λέρης (63’ Πλεξίδας), Κατσαρής, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος (46’ λ.τρ. Ματζιούτας), Μπουμπουρής (46’ Χρυσικός).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Στογιανίδης, Αγγελής (66’ Ηλιόπουλος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Καναβός, Ζαφειρίδης (61’ Λάμπος), Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης (77’ Καραγεωργόπουλος), Βαγενάς (90’ Νικογιάννης).

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου