ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Πιερικό ο Διαγόρας

ηττήθηκε-από-τον-πρωτοπόρο-πιερικό-ο-δ-213453

Φυσιολογική εντός ήττα γνώρισε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου από τον Πιερικό, με 0-2, με την πρωτοπόρο ομάδα από την Κατερίνη να παίρνει αυτό που ήθελε από το παιχνίδι της 18ης αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο μέρος ήταν «άσφαιρο», χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να αιφνιδιάσουν τον Πιερικό στο 51’με τον Αλαμάνη, να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα Γουναρίδη , χωρίς πάντως να καταφέρει να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης, οι Κατερινιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Δίντση να υποπίπτει σε πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του στο 52’. Ο Χαρτσιάς ανέλαβε την εκτέλεσή του, γράφοντας το 0-1 στο 53’ .

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 86’ με τον Μπενίσκο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να πετυχαίνει το 0-2, «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Λάιος, Δίντσης, Αλεξίου, Ζεννούνης, Μπλέντι, Αναστασίου, Κυριάκος (79’ Τανός), Αλαμάνης (65’ Ζιάκας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χαρτσιάς, Καρτσαμπάς, Τακίδης, Ιβανίδης, Νίκιτς, Σαχινίδης, Κριεμάντι, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος, Μηλιώτης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου