ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακάθεκτος αν και ελλιπής ο Θησέας κέρδισε 2-1 τον Διγενή Νεοχωρίου

ακάθεκτος-αν-και-ελλιπής-ο-θησέας-κέρδ-213463

«Διπλό» ψυχολογίας πήρε ο Θησέας Αγριάς, επικρατώντας του Διγενή Νεοχωρίου, με 2-1, για τη 18η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και μάλιστα ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ, και ενώ αγωνίστηκε με πολλές απουσίες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35’ με τον Μακρή που έκανε το 1-0, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, για να πάρουν εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Μπόρας στο 59’ ισοφάρισε για τους Αγριώτες, σουτάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 1-1, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάχος στο 81’, δίνοντας προβάδισμα στο Θησέα.

Στο 88’ ο διαιτητής Αγγελούλης απέβαλε τον Γ. Κυρίτση, υποδεικνύοντας μάλιστα παράβαση πέναλτι σε βάρος του, φάση για την οποία ο Θησέας διαμαρτυρήθηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακρής, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ντάριο Βαν ντε Γουίχε να πέφτει στη σωστή του γωνία και βρίσκοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, να την στέλνει στο δοκάρι της εστίας του, σώζοντας την.

Για τους Αγριώτες, ως αλλαγή πέρασε στο 85’ ο Δημητριάδης, στην επανεμφάνισή του με την ομάδα του Θησέα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ψωμιάδης, Μανώλης (70’ Τεντολούρης), Μωραΐτης, Κούτσιος, Τσιγαρίδας, Μακρής, Αλεξίου Ε. (77’Δ. Αλεξίου), Διβανές, Τεντολούρης Α. (84’ Σταμέκος), Γκαντιάς (63’ Λαγκαδινός), Κοντογιώργος.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Γαλανόπουλος, Ερικ Βαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης Γ., Κύριτσης Θ. Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Βλάχος (85’Δημητριάδης), Ιωαννίδης (90’ Νιαώτης), Λίτσος (60’ Ζαχαράκης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου