ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε πίσω η Arboris! Ξεφουσκώνει και το θέμα

έκανε-πίσω-η-arboris-ξεφουσκώνει-και-το-θέμα-414246

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε ότι δεν υπάρχουν Πρίγκιπες, ο Δημήτρης Γόντικας γνωστοποίησε ότι η Arboris αποσύρθηκε και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιη!

Ο ΚΟΡΙΟΣ

Η πλάκα είναι ότι διώχνουν και αυτούς που μπορεί να φέρουν επενδυτές! Από κωλοτούμπες δε άλλο τίποτα!

Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού με την μεγάλη είδηση να είναι αυτή της απόσυρσης του ενδιαφέροντος από την Arboris!

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Δημήτρης Γόντικας τόνισε μεταξύ άλλων: «Το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε και στο μετοχικό μέρος δεν υπάρχει καμία εξέλιξη καθώς οι όροι που έχουν συμφωνηθεί ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί. Η πληροφόρηση που έχουμε από την Arboris είναι ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της και μέσα στον Δεκέμβρη θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ρωτήθηκε και για το ραντεβού που γράφτηκε πως είχε με τους παίκτες σχετικά με τις μειώσει τονίζοντας: «Είναι αστείο. Ουδέποτε έγινε κάποια συνάντηση και δεν έγινε καμία κουβέντα».

Τέλος, για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: «Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες»!

Θανάσης: Δεν βλέπω φως!

Απαισιόδοξος ήταν όμως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος στις δικές του δηλώσεις επισήμανε: «Αυτό που θέλω να πω εγώ σε προσωπική βάση, είναι ότι δεν βλέπω φως πουθενά για τον Παναθηναϊκό. Σε ότι αφορά τον Σουλτάνο του έχουν τεθεί τέσσερις όροι και δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν. Άρα καταλαβένετε ότι είμαστε δικαιολογημένα απαισιόδοξοι. Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά βλέπω τα πράγματα πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλες και φρούδες ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τα πράγματα είναι ρόδινα και πάνε καλά. Το τι θα γίνει ένας Θεός το ξέρει»

Όσον αφορά την Arboris επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος κάθε πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία και να προέρχεται να την εξετάσει, πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει θέμα να ευνοηθεί μία εταιρία εναντίον της άλλης. Θα σας τα πει όλα ο κ. Γόντικας. Αν η Arboris έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ευπρόσδεκτη».

Για την ήττα στο Βικελίδης ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε: «Εμείς δεν πρέπει να μπλεχτούμε στα αγωνιστικά. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει ομόνοια στην ομάδα και να είναι όλοι αγαπημένοι. Είναι ομαδικό άθλημα και πρέπει όλα τα γρανάζια να δουλεύουν σωστά».

Από την στιγμή πάντως που όλα δείχνουν ότι και το θέμα… Τσάκα ξεφουσκώνει, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη που όλο αυτό τον καιρό παραμένει στο περιθώριο αφήνοντας τους δικηγόρους του να κάνου το… παιχνίδι!

Παράλληλα ένα σημαντικό που προκύπτει από το διοικητικό συμβούλιο ήταν η απόφαση να συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση η τιμή της μετοχής ώστε από το 1,2 να πέσει κάτω από το 0,50, προκειμένου όλο και περισσότεροι να μπορέσουν να δώσουν λύση!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου