ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάλεσμα στον κόσμο από Βεργέτη

κάλεσμα-στον-κόσμο-από-βεργέτη-224017

Για το αυριανό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Ιάλυσο στο γήπεδο της Νεάπολης

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τον κόσμο σαν 12ο παίκτη θέλει σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας αύριο στη 1.30 μ.μ. τον Ιάλυσο για την 17η αγωνιστική της FootballLeague, μετά το διπλό στην Καλαμάτα.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν στην ανοδική τους πορεία και να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες, αφού την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στη Νεάπολη, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο προηγούμενο παιχνίδι όμως, η Νίκη Βόλου επικράτησε της Καλαμάτας με 2-0 εκτός έδρας και έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος της, αυτό που θέλει είναι η ώθηση από τον κόσμο της.

Αυτό ζήτησε εξάλλου και ο τεχνικός των κυανόλευκων Στάικος Βεργέτης, όπως και ο ποδοσφαιριστής Απόστολος Τσιώλης, ζητώντας βροντερό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο προπονητής από την Αρκαδία σχολίασε σχετικά στο nikifc.gr: «Το πρώτο που μου έρχεται να πω είναι να απευθύνω ένα κάλεσμα στους οπαδούς μας, στους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα μας, να έρθουν και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έπονται.

Τα παιχνίδια θα έχουν δυσκολίες, αντιμετωπίζουμε αντιπάλους που θα έρθουν στο Βόλο να παίξουν κλειστά και τα παιδιά θα προσπαθήσουν να βγάλουν επιθέσεις και ταυτόχρονα πρέπει να αμυνθούν, για να μη δεχτούν γκολ, είναι δύσκολος ο ρόλος τους κι έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου.

Στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε, να σηκωθεί και να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κινηθήκαμε στον βασικό μας σχηματισμό, πάνω στις κινήσεις που έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά».

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση ο Απόστολος Τσιώλης συμπλήρωσε:

«Η προετοιμασία για τον αγώνα πήγε αρκετά καλά. Εκτός από τις απουσίες που θα έχουμε, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής, εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαστε ψηλά στη βαθμολογία κι επιθυμούμε να παραμείνουμε εκεί.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, είναι ακόμα ένα ματς που μας δίνει τρεις βαθμούς κι εμείς γι’ αυτούς πάμε, ξεκάθαρα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το συζητάμε και το περιμένουμε σαν τρελοί κάθε εβδομάδα.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να δούμε γεμάτο το γήπεδό μας, όλοι μας μπορούμε να το διαχειριστούμε και η δυναμική του κόσμου μας να επιδράσει θετικά πάνω μας. Να είναι ο κόσμος στην κερκίδα, να γεμίσει το γήπεδο κι εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο».

Ανδριανός στη Νεάπολη

Ο διαιτητής Ανδριανός του συνδέσμου Αχαΐας θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Ιάλυσο αύριο στο γήπεδο της Νεάπολης για την 17ην αγωνιστική της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Οικονόμου, Κακαφώνης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Κυριακή (26/1)
13:30 Νίκη Βόλου-Ιάλυσος
Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας)
4ος: Κατεριάδης (Πέλλας)

Συνεχίζεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η ΠΑΕ Νίκη αυξάνει το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 250.000 ευρώ. Για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην αύξηση, εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της, σχετικά με τη μορφή του μετοχολογίου της και τον τρόπο πλαισίωσής του από τους τυχόν ενδιαφερόμενους.

Το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000 ευρώ κι αποτελείται από 5.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Τα 45.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε μετρητά από τους μετόχους και τα 5.000 ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο σε είδος. Ως είδος, αναφέρεται το ποσοστό 10% του κεφαλαίου που ανήκει, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε Γενική Συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από την ως άνω διαδικασία, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων, ώστε να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους για το καλό και την πρόοδο της ομάδας μας. Μέσα από την αύξηση ευχόμαστε να ενδιαφερθούν νέα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά η νέα αγωνιστική χρονιά για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει. Έλα μαζί μας, για να δούμε μαζί τη Νίκη ξανά εκεί που της αξίζει, στην «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Στην κορυφή…».

Στις 31/1 ο χορός των βετεράνων

Την επόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων σημειώνεται: «Η ημερομηνία της χοροεσπερίδας των βετεράνων της Νίκης πλησιάζει (31 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Ergon του συγκροτήματος «Τσαλαπάτα») και από πλευράς Δ.Σ. είναι σχεδόν όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους φίλους των «κυανόλευκων», υποσχόμενοι μία αξέχαστη βραδιά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθεί και θα βραβευθεί η διοίκηση Τραγουδάρα, το προπονητικό τιμ Κατσαβάκη -Καραηλιού και οι ποδοσφαιριστές της περιόδου 1987-1988 για την επίτευξη της ανόδου στην Β’ Εθνική. Επίσης θα βραβευθούν οι Παπαπούλιος Γ., Λεφάκης Β., Ναλπάντης Θ., Ζαγκαβιέρος Γ. και Τελέγκας Β., για την προσφορά τους τόσο ως ποδοσφαιριστές, όσο ως μέλη του συνδέσμου μας.

Στη λαχειοφόρο που θα ακολουθήσει, σεβαστό μέρος των χρημάτων προορίζεται προς ενίσχυση του ιδρύματος Ασπρες Πεταλούδες.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα-ποτά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948571700».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου