Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αλλαγή ώρας και ημέρας στο ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

αλλαγή-ώρας-και-ημέρας-στο-νπσ-βόλος-224044

Ενώ τη Δευτέρα παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, το επόμενο ματς μετατέθηκε για Σάββατο 1/2

Διαφοροποίηση στο πρόγραμμα του ΝΠΣ Βόλος πρόεκυψε για τον αγώνα έδρας της 22ης αγωνιστικής Super League 1 στην αρχή του Φεβρουαρίου κι ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα έχει αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική…

Συγκεκριμένα για το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, αντί της Δευτέρας (3/2), μεταφέρθηκε το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τη Λαμία, όπως ανακοίνωσε χθες η Super League 1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, αλλάζει ημέρα και θα διεξαχθεί το Σάββατο 01.02.2020 στις 17:15 (αντί για τη Δευτέρα 03.02.2020)».

Ετσι για τον ΝΠΣ Βόλος ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μετά το ματς της Δευτέρας 27/1, στην Τούμπα (18.00) με τον ΠΑΟΚ το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Στην 22η αγωνιστική (Σάββατο 1/2, 17.15) θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία, στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 18.00) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στον ΝΠΣ Βόλος πάντως σκέπτονται μόνο το επόμενο ματς με την ομάδα να θέλει να είναι ανταγωνιστική σε ένα ακόμη ματς μεγάλης δυσκολίας παίζοντας τη Δευτέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (18.00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκα.

Στη βολιώτικη ομάδα έχουν στόχο να βελτιώσουν πολλά σε σχέση με το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ αλλά και στη διαχείριση των απουσιών αφού από το παιχνίδι της Δευτέρας θα λείψει ο τιμωρημένος Μαξ και όπως έγινε και στον α΄ γύρο, δεν θα αγωνιστούν οι Λύρατζης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Μελίσσας που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ…

Για τον ΝΠΣ Βόλος ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αν τελευταία είδε να απομακρύνεται το όνειρο της εξάδας κοιτάζει την καλύτερη θέση με περισσότερους βαθμούς για τα πλέι άουτ… χωρίς να σταματά να ελπίζει και για το ψηλότερα…

Ο Κουτσιαύτης στην Τούμπα

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας) ορίστηκε διαιτητής στο δευτεριάτικο ματς (18.00) ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα. Ο Κουτσιαύτης που φέτος έχει 5 διαιτησίες και δεν έχει σφυρίζει κανένα ματς ούτε για Βόλο ούτε για ΠΑΟΚ.

Ο Κουτσιαύτης θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Τζιώτζιο από την ΕΠΣ Θράκης και Σταύρο Σίπκα από την ΕΠΣ Σάμου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα. Στο VAR θα είναι ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα και AVAR ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία.

Σήμερα η κ-19

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος κ-19 της Super League 1 η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται σήμερα (14.00) στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι αντίστοιχες ομάδες κ-17 θα αγωνιστούν αύριο (13.00).

Από σήμερα 21η αγωνιστική

Από σήμερα ξεκινά η 21η αγωνιστική που τη Δευτέρα ολοκληρώνεται με τα ματς του ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα και το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης, ενώ αύριο υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ. Ο Ολυμπιακός που οδηγεί την κούρσα στη Super League 1 παραμένει αήττητος, μετά από 20 αγωνιστικές, με 15 νίκες και 5 ισοπαλίες και αύριο (19:30) δίνει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα 1:

Σήμερα, Σάββατο (25/1)

19:30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Αύριο, Κυριακή (26/1)

15:00 Ξάνθη – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

15:00 Πανιώνιος – Ατρόμητος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδος)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Σάββας (Σερρών)

17:15 Παναιτωλικός – Αρης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Γιουγκ (Σλοβενία)

Βοηθοί: Ζούνιτς (Σλοβενία), Βιντάλι (Σλοβενία)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Δευτέρα (27/1)

18:00 ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σίπκας (Σάμου)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

20:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Αϊναλής (Μακεδονίας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου