ΠΟΛΟ

Μάχη σε διπλό ταμπλό

μάχη-σε-διπλό-ταμπλό-225174

Ξεκινούν σήμερα τα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων με βολιώτικη εκπροσώπηση.

Πρεμιέρα για δύο ακόμη ηλικιακά πρωταθλήματα από σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, με τους Εφήβους και τις Νεανίδες να παίρνουν τη σκυτάλη της έναρξης των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Εκπροσώπηση… χωρίς βολιώτικα σωματεία και αντίστοιχη φιλοξενία των κολυμβητηρίων της πόλης δεν μπορεί να υπάρξει, με τη δράση για τους Ομίλους Θεσσαλίας να μεταφέρεται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» που θα αγκαλιάσει έως την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και πάλι όλη την αγωνιστική δραστηριότητα σε αμφότερες τις κατηγορίες.

Οι Εφηβοι

Οσον αφορά στους Εφήβους (γεννηθέντες 2003 και νεότεροι) στη μάχη για τον Ομιλο Θεσσαλίας μπαίνουν οι Βόλος και Νίκη Βόλου, με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, προϊόν της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Αμφότεροι οι εκπρόσωποι του Βόλου θα κληθούν, πέραν του μεταξύ τους παιχνιδιού, να αναμετρηθούν με ΝΕ Λαμίας, Νηρέα Λαμίας και ΝΟ Λάρισας για ένα από τα εισιτήρια πρόκρισης στην επόμενη φάση (10-12 Απριλίου), που δεν προκρίνεται η τελευταία ομάδα του Ομίλου.

Οι Εφηβοι του Δημήτρη Μπλάνα, λογικά, δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στη β’ φάση της διοργάνωσης, ενώ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους σήμερα στις 8 μ.μ., με αντίπαλο τη ΝΕ Λαμίας. Από την πλευρά της η Νίκη Βόλου του Νίκου Κωνσταντέλια θέλει να πάρει τις απαραίτητες εμπειρίες, για τη συμμετοχή της στα πρωταθλήματα Μίνι Παίδων και Παίδων, καθώς οι περισσότεροι αθλητές είναι κατά πολύ νεότεροι από εκείνους των άλλων ομάδων, ενώ η συγκεκριμένη ομάδα χαρακτηρίζεται ως νεοσύστατη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων:

Σήμερα

1η αγωνιστική

7μ.μ. Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας

8μ.μ. ΝΕ Λαμίας – Βόλος

Αύριο

2η αγωνιστική

11π.μ. Βόλος – Νίκη Βόλου

12μ. Νηρέας Λαμίας – ΝΕ Λαμίας

3η αγωνιστική

7μ.μ. ΝΟ Λάρισας – Βόλος

8μ.μ. Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμίας

Κυριακή 26/1

4η αγωνιστική

11π.μ. Νηρέας Λαμίας – ΝΟ Λάρισας

12μ. ΝΕ Λαμίας – Νίκη Βόλου

5η αγωνιστική

7μ.μ. Νηρέας Λαμίας – Βόλος

8μ.μ. ΝΟ Λάρισας -ΝΕ Λαμίας.

Τα ρόστερ:

ΒΟΛΟΣ: (ΕΦΗΒΟΙ – Προπονητής Δημήτρης Μπλάνας): Τσίχλας Ευστράτιος, Τσίχλας Γιώργος, Μπακαλάκης Δημήτρης, Κουτσουνίδης Χρήστος, Τηνιακός Γιώργος, Κοκκινάκης Δημήτρης, Νιζάμης Αρης, Μπομπός Δημήτρης, Λαμπριάδης Γιώργος, Γκανάτσιος Γιάννης, Ματσάγκος Μανώλης, Καλλιμόπουλος Γιώργος, Στεφάνου Ευάγγελος, Καραγιάννης Αιμίλιο, Βαλτσιώτης Γιάννης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (ΕΦΗΒΟΙ – Προπονητής Νίκος Κωνσταντέλιας): Σινάνης Αλέξης, Χαρίσης Οδυσσέας, Καλογήρου Γιώργος, Βασάλος Μάριος, Ριζάκης Αγγελος, Ζαχαριάς Μίμης, Κόκκαλης Βασίλης, Τσάμπας Νίκος, Βέλλος Αντώνης, Μαυρομάτης Αδάμ, Λιάλιος Χρήστος, Τέζας Θεόδωρος, Σκοτίδας Απόστολος, Παπαρίζος Ορφέας, Αμπολιαστής Αλέξανδρος, Κόκκαλης Δημήτρης, Γαρδενιώτης Ζαχαρίας, Αποστόλου Θωμάς, Βέλλος Χριστόφορος, Παρασκευόπουλος Ιωάννης, Ραπτόπουλος Αθανάσιος.

Οι Νεανίδες

Βόλος και ΟΕΑ/ΝΑΒ θα παλέψουν το προσεχές τριήμερο στον Ομιλο Βόλου για το πρωτάθλημα των Νεανίδων (γεννηθείσες 2003 και νεότερες), που θα αναμετρηθούν με τους ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας και Πανιώνιο, στη μάχη της αποφυγής της τελευταίας θέσης, που οδηγεί σε αποκλεισμό.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στις Νέες Γυναίκες προ δύο εβδομάδων, οι Νεανίδες του Βόλου και του Ζαφείρη Μαρινάγη θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν από νωρίς το ένα από τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στη β’ φάση (10-12 Απριλίου). Η ομάδα του Βόλου ξεκινά τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας, σήμερα στις 6 μ.μ.

Από την πλευρά της, η ομάδα Νεανίδων του ΟΕΑ/ΝΑΒ, με προπονητή τον Λάμπρο Καρύδα, θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Οι ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος, αλλά και η έτερη βολιώτικη ομάδα μόνο ως εύκολοι αντίπαλοι δεν χαρακτηρίζονται για το νεανικό ρόστερ των Βολιωτισσών. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ανοίγει τον χορό των παιχνιδιών σήμερα στις 5 μ.μ., με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σήμερα

1η αγωνιστική

5μ.μ. ΝΕ Πατρών – ΟΕΑ/ΝΑΒ

6μ.μ. Βόλος – ΝΟ Λάρισας

Αύριο

2η αγωνιστική

9π.μ. ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών

10π.μ. Πανιώνιος – Βόλος

3η αγωνιστική

5μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΝΟ Λάρισας

6μ.μ ΝΕ Πατρών – Πανιώνιος

Κυριακή 26/1

4η αγωνιστική

9π.μ. Πανιώνιος – ΟΕΑ/ΝΑΒ

10π.μ. Βόλος – ΝΕ Πατρών

5η αγωνιστική

5μ.μ. ΝΟ Λάρισας – Πανιώνιος

6μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ – Βόλος

Τα ρόστερ των δύο βολιώτικων ομάδων

ΒΟΛΟΣ: (ΝΕΑΝΙΔΕΣ – Προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης) Ντόνα Κλεοπάτρα, Πετροπούλου Γεωργία, Βαραλή Φωτεινή, Νασιάκου Βιργινία, Μπένη Φωτεινή, Τσιμπερίδη Ελένη, Κουφιδάκη Χρύσα, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Νασιάκου Άννα, Κόφφα Μαρίτα, Καλλιμοπούλου Ειρήνη, Σκοτίδα Αννα, Στεφάνου Μαρκέλλα, Σμπόρου Χαρά, Βασιλούδη Εβίτα.

ΟΕΑΝΑΒ: (ΝΕΑΝΙΔΕΣ – Προπονητής Λάμπρος Καρύδας) Γιάνναρου Στεφάνια, Γιάνναρου Γεωργία, Χατζηιωάννου Ξένια, Κωστίμπα Ελένη, Χατζηιωάννου Ξένια, Γρηγοριάδη Μαρία, Καρούτη Ανατολή, Βαμβάκου Ελεάνα, Ευφραίμογλου Κωνσταντίνα, Μίνγκο Ραφαέλα, Κανατά Ελευθερία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου