ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αντίδοτο στα προβλήματα ψάχνει η Νίκη

αντίδοτο-στα-προβλήματα-ψάχνει-η-νίκη-226579

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με Ιάλυσο η Νίκη.

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η Νίκη Βόλου μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα, ψάχνοντας αντίδοτο στα προβλήματα των απουσιών ενόψει του παιχνιδιού με τον Ιάλυσο την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης και η σέντρα της 17ης αγωνιστικής έχει οριστεί για τη 1:30 μ.μ.

Από τη μία ο τραυματίας Λούκας Γκαρσία, που θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου ένα μήνα και από την άλλη οι τιμωρημένοι, Σωτήρης Μπαλάφας και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, είναι τρεις περιπτώσεις βασικότατων ποδοσφαιριστών, που απασχολούν τον Στάικο Βεργέτη.

Από την άλλη για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο, η τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Γιώργο Ιορδανίδη και Σάββα Κυριακίδη, με τον πρώτο να επιστρέφει από τιμωρία και τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι παραπάνω απουσίες σίγουρα κάνουν το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να αναζητά λύσεις, εκ των έσω, ενώ δεν έχει «κλείσει» το θέμα ενίσχυσης της ομάδας, με το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με τη διοίκηση να ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή λύση, πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών τον Ιανουάριο.

Δίτερμα με την Κ17

Σε διπλό ταμπλό κινήθηκε η χθεσινή μέρα για τους κυανόλευκους, αφού πέρα από την πρωινή προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης είδε τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν την ομάδα της Κ17 στο «Π. Μαγουλάς». Απών ήταν μόνο ο τραυματίας Λούκας Γκαρσία.

Αναβολή στο πρωτάθλημα της Κ17

Η Διοργανώτρια Αρχή της Football League έκανε γνωστό πως οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Κ17 που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 25 -26/1 μετατίθενται για την Κυριακή 2/2. Στις αρχικές ημερομηνίες (25-26/1) θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Ανδριανός στη Νεάπολη

Ο διαιτητής Ανδριανός του συνδέσμου Αχαΐας θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Ιάλυσο την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης για την 17ην αγωνιστική της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Οικονόμου, Κακαφώνης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Κυριακή (26/1)
13:30 Νίκη Βόλου-Ιάλυσος
Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας)
4ος: Κατεριάδης (Πέλλας)

Συνεχίζεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η ΠΑΕ Νίκη αυξάνει το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 250.000 ευρώ. Για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην αύξηση, εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της, σχετικά με τη μορφή του μετοχολογίου της και τον τρόπο πλαισίωσής του από τους τυχόν ενδιαφερόμενους.

Το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000 ευρώ κι αποτελείται από 5.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Τα 45.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε μετρητά από τους μετόχους και τα 5.000 ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο σε είδος. Ως είδος, αναφέρεται το ποσοστό 10% του κεφαλαίου που ανήκει, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε Γενική Συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από την ως άνω διαδικασία, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων, ώστε να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους για το καλό και την πρόοδο της ομάδας μας. Μέσα από την αύξηση ευχόμαστε να ενδιαφερθούν νέα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά η νέα αγωνιστική χρονιά για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει. Έλα μαζί μας, για να δούμε μαζί τη Νίκη ξανά εκεί που της αξίζει, στην «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Στην κορυφή…».

Στις 31/1 ο χορός των βετεράνων

Την επόμενη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων σημειώνεται: «Η ημερομηνία της χοροεσπερίδας των βετεράνων της Νίκης πλησιάζει (31 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Ergon του συγκροτήματος «Τσαλαπάτα») και από πλευράς Δ.Σ. είναι σχεδόν όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους φίλους των «κυανόλευκων», υποσχόμενοι μία αξέχαστη βραδιά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθεί και θα βραβευθεί η διοίκηση Τραγουδάρα, το προπονητικό τιμ Κατσαβάκη -Καραηλιού και οι ποδοσφαιριστές της περιόδου 1987-1988 για την επίτευξη της ανόδου στην Β’ Εθνική. Επίσης θα βραβευθούν οι Παπαπούλιος Γ., Λεφάκης Β., Ναλπάντης Θ., Ζαγκαβιέρος Γ. και Τελέγκας Β., για την προσφορά τους τόσο ως ποδοσφαιριστές, όσο ως μέλη του συνδέσμου μας.

Στη λαχειοφόρο που θα ακολουθήσει, σεβαστό μέρος των χρημάτων προορίζεται προς ενίσχυση του ιδρύματος Ασπρες Πεταλούδες.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα-ποτά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948571700».

Με το δεξί οι ομάδες βόλεϊ

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την νέα χρονιά και οι δύο ομάδες της Νίκης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι γυναίκες νίκησαν την ομάδα της Καρδίτσας με 3-1 και οι παγκορασίδες με 3-0 την ομάδα του ΓΣ Βόλου. Η ομάδα των γυναικών με όπλα της το μπλοκ και το στοχευμένο σέρβις επικράτησαν της αντίπαλης ομάδας από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι η ομάδα αγωνίστηκε ως επί το πλείστον με αθλήτριες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Κορασίδων – Παγκορασίδων λόγω τραυματισμών και ιώσεων.

Για τη γυναικεία ομάδα αγωνίστηκα: (Μπουμπούκη): Δόλγυρα, Τριπύλα, Μπένου, Πολυζώη, Καρατάσιου, Πόλη, Στύλα, Πίσσα, Γκαγκαδέλλη, Καφαντάρη, Κουτσίκου, Γαϊτάνη, Γκουντουρά, Θεοχάρη.

Οι παγκορασίδες από την άλλη επικράτησαν του ΓΣ Βόλου στον πρώτο τους αγώνα για το πρωτάθλημα και υπό τις οδηγίες του Χρήστου Γαλαζούλας έπαιξαν οι: Στύλα Σ., Τζικούλα, Σίμου, Κατσακιώρη, Ζιάρρα, Αναγνωστάκη, Χαλκιά Ε., Γάτου, Δημητριάδη, Καμαράκη, Γκλαβίνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου