ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχασε βαθμούς και Παπαδόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

έχασε-βαθμούς-και-παπαδόπουλο-ο-ολυμπ-231600

Πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Νέαπολης, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Το 44ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν χορταστικό και είχε απ’ όλα: ένταση, νεύρα και τέσσερα γκολ, που έκριναν και το ισόπαλο (2-2) τελικό αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην παίρνει αυτό που θα ήθελε και δικαιούταν, βάσει απόδοσης των ερυθρόλευκων, στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι Βολιώτες έφτασαν τους 24 βαθμούς, υποχωρώντας πάντως στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός κόντραρε την πρωτοπόρο ομάδα, ξέροντας τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ προηγήθηκε με τον Κέρι, που σημείωσε το πρώτο του τέρμα, μετά την επιστροφή στους ερυθρόλευκους, στο 14’. Δύο φάσεις όμως, μία στο τέλος του πρώτου μέρους και μία στην αρχή του δεύτερου έμελλε να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα των Τρικάλων.

Αρχικά, οι Τρικαλινοί ισοφάρισαν με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ριζογιάννης, σε χέρι του Βοσνακίδη, με το βίντεο πάντως να δείχνει ότι η μπάλα ακουμπά πρώτα στο χέρι του επιθετικού των Τρικάλων Σταματή. Στο 51’ ο Φαζός έβαλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

22 λεπτά αργότερα, θα γινόταν και πάλι πρωταγωνιστής, όταν βρήκε δίχτυα στο 73’ για το τελικό 2-2 του Ολυμπιακού, μετά από σέντρα του Κέρι.

Πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ζαμπαλά και τον α’ βοηθό Μάνο έχουν οι ερυθρόλευκοι, των οποίων οι αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση, από εξέδρα και πάγκο. Μάλιστα, ο κ. Ζαμπαλάς «κιτρίνισε» τον προπονητή του Ολυμπιακού, Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ έδειξε δύο κίτρινες κάρτες, αποβάλλοντας τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Διονύση Παππά.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 2-2

Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης

Σκόρερ: 14’ Κέρι, 74’ Φαζός-47’ πεν. Ριζογιάννης, 52’ αυτ. Φαζός.
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου).
Βοηθοί: Μάνος, Στάικος (Λάρισας).
4ος διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης).

Κίτρινες: (5′ Τσιάρας, 44′ Μπουτζίκος, 45′ Βοσνακίδης, 75′ Κουτσιανικούλης -64′ Παπαγεωργίου, 73′ Τσίπρας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης (67’ Ναβαλόν), Φαζός, Τσιάρας, Μητρόπουλος (58’ Ράντι), Κουτσιανικούλης (79’ Σκοπελίτης), Πόζογλου, Κέρη, Τσίτας.
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ:
Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (79’ Λώττας), Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (71’ Γιαννίτσης), Τσίπρας, Σταματής (87’ Αλεξιτς).

Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία υπέβαλε μετά τον ισόπαλο αγώνα με τα Τρίκαλα ο Σούλης Παπαδόπουλος την οποία και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε δεκτή. Σε δήλωση του για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος σημείωσε πως: «Είναι τιμή για εμένα που για ακόμα μία φορά κάθισα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Οταν παρέλαβα την ομάδα ήταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ουσιαστικά ήταν στις τελευταίες θέσεις και έπρεπε πάση θυσία να σωθεί. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο έχει σωθεί αλλά βρίσκεται συνεχώς κοντά βαθμολογικά στην πρώτη τετράδα. Από την αρχή ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο και νομίζω πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δούλεψα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Φεύγω αφήνοντας την ομάδα σε μια θέση στην οποία σίγουρα δεν κινδυνεύει ωστόσο νομίζω πως πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και κυρίως σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πραγματικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Στο επανιδείν!».

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Σούλη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας σε μια δύσκολη στιγμή, βοηθώντας τον Ολυμπιακό Βόλου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον», τονίζεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου